Septemberfavoriter

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller annonslänkar

.

glasljusstakar

Jag är så himla glad över mina glasljusstakar! Ibland är det bara så skönt att varken ha silver eller guld, utan bara hålla sig neutral där emellan.


Foreo

Ända sedan i våras har jag varit besatt av Foreo's produkter. Jag använder borsten (här) varje kväll när jag tar bort sminket men jag är extra förtjust i UFO (här) som jag använder när jag lägger ansiktsmask. Det är så sjukt smidigt och ger magiskt resultat! Jag gör en mask varje söndag nu och verkligen längtar. Mina favoriter bland maskerna är fuktmasken, kvällsmasken, morgonmasken och glowmasken!


.

Lätt grillad

Har fått suuuuperdille på "Lätt grillad" på ESA och det slinker ner minst en till lunch i veckan, ligger ju farligt nära kontoret. Lätt grillade bitar av laxsushi med rostad lök och chilimajo. What's not to love?


Höstkappan

Månadens favorit har varit denna höstkappa som åkt på var och varannan dag! Ni hittar den på rea här.


.

The truth about the Harry Quebert affair

Serietips! Det senaste har Andreas och jag plöjt "The truth about the Harry Quebert Affair" som finns på både Viaplay och Cmore. Såå spännande och älskar också miljöerna och hur den är filmad. Perfekt för höstruskiga dagar!


Purify my skin

Ännu en favorit från Löwengrip som är extra bra att ha nu under hösten! Denna ansiktsskrubben använder jag en dag i veckan och hela ansiktet blir verkligen silkeslent efteråt. Ni hittar den här.


Gillar

Kommentarer

Elin
,
Var är ljusstakarna ifrån? SÅ fina!
Chanapha
Chanapha,
Måste verkligen testa Foreo-produkter nån gång! Tack för tipset <3
nouw.com/chanapha