SEX FRÅN IDAG

Godmorgon torsdag! Jag vaknade riktigt trött, svullen och ruffsig efter alldeles för få timmars sömn men det var inget som en mumsig frukost framför nyhetsmorgon och solen utanför fönstret inte kunde fixa.

.

.Här satt jag mellan 10-16 idag och jobbade, fick sällskap av veckans bukett som består av tulpaner, alstromeria och pom pom ranunklar. Jag klurade på designkoncept, bokade en cateringfirma åt ett brudpar, svarade på massvis av mail i vanlig ordning och sedan kom Lisa från bröllopspodden tillbaka och poddade en gång till med mig! Jag ska göra frågepoddar med henne under våren där vi besvarar lyssnares frågor om bröllop, så himla kul! Avsnittet med mig som vi spelade in förra veckan släpptes förresten idag, så in och lyssna på det på Bröllopspodden om ni är nyfikna :)

.

Vid 16-tiden promenerade jag iväg till ett möte och det var så mycket vår i luften, jag blev helt lycklig! Jag har ju inte upplevt vår på tre år tack vare att jag bott utomlands och jag hade helt klart glömt bort hur mycket jag älskar den och hur pirrig den känns. Det var inte bara det att solen sken utan det var en helt ny värme i luften för första gången i år!

.

.Väl på mötet blev det en chailatte och en himla massa anteckningar i min fina skrivbok från Rifle Paper Co.

.

På vägen hem hittade jag vårtecken!

.

.Jag svängde förbi posten och hämtade ut ett paket från NA-KD med bland annat denna stickade historia i, så mysig! Nu ska jag laga kräftstjärtspasta och njuta av en lugn, ensam kväll hemma. Det var länge sedan sist!

.

Gillar

Kommentarer

Jenny
,
Ja vår! Jag blev också såå glad då jag gick hem från jobbet idag och märkte att det faktiskt är vår nu! 😊
Astrid
,
Lyssnade på podden, den var jättebra! Intressant att höra om alla lösningar 😊
Amalia,
Hej finaste Fanny! Håller med, äntligen vår! Min belgiska pojkvän gör en undersökning för sin Master och behöver svenskar som ska fylla i hans enkät angående om att shoppa online. Skulle bli överlycklig om du ville hjälpa mig att sprida eller om du själv bara vill fylla i den, tar ca 5 min, tack på förhand! 😊 https://kullocthomasmore.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_6kRQpg8h4Y4oIdL
kullocthomasmore.eu.qualtrics.com/jfe/form