SKA DU ELLER NÅGON DU KÄNNER GIFTA SIG 2017?

Photos by: Jose Villa

Hej på er! Efter det fantastiskt roliga och fina bröllopet igår har jag tagit det lugnt hemma idag och jobbat med företaget. Det är så många mallar och checklistor som måste fixas till framtida planering och jag njuter verkligen av varje sekund jag jobbar på dem. Anledningen till att jag jobbar med dem redan nu är att det faktiskt börjat rulla in bröllop! Så himla kul! Så, just nu söker jag alltså bröllop och jag hoppas att jag kan hitta några genom er! Ska du eller någon du känner gifta sig under 2017 och vill ha en bröllopskoordinator och/eller designer? Maila mig gärna på fannystaafevents@gmail.com så kan jag ge er mer information! Jag hjälper gärna till med både planering och styling, hela bröllopet eller kanske bara delar av det, allt är upp till er! Lättast är ju givetvis i Stockholmsområdet men jag kan faktiskt ta bröllop vart som helst i Sverige. Budget och antal gäster spelar ingen roll! Jag kan ge er en massa tips och råd, svara på alla frågor ni har, ta över delar av planeringen helt och hållet om ni vill, hjälpa till att få fram ett designkoncept, se till att ni håller er inom er budget, ge massor av besparingstips, kolla över kontrakten efter fällor innan ni skriver på, vara där på själva dagen och se till att allt flyter på som de ska, hålla kontakt med leverantörerna, hålla koll på checklistor, vara en hjälpande och stöttande hand genom hela processen och massa, massa mer.

Nu håller jag tummarna på att detta passat in på dig eller någon du känner som du kan tipsa! (: Kram!

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Åh! Jag har alltid älskat bröllop, tycker det är så modigt, ballt och imponerande av dig att starta eget! Håller med ovanstående kommentar om att du verkar ha öga för små detaljer och vackra saker! Ska definitivt höra av mig till dig när jag själv ska gifta mig 😊
Sandra
,
Vad roligt och grattis!
Fanny Staaf
,
Tack så mycket! 😊
Fanny Staaf
,
Åh vad glad jag blir! Tusen tack för din fina kommentar Anna 😊
Fanny Staaf
,
Haha nej vad gullig du är! Tusen tack 😊
Fanny Staaf
,
Hahaha, varför inte?! 😉
Fanny Staaf
,
Åh vad glad jag blir! Då hörs vi i framtiden då 😃 haha. Kram!
Fanny Staaf
,
Det gör jag nog garanterat 😊 Kram
Beatrice,
Åh, så fint det hade varit! Men vi förlovade oss just, och har inte börjat spara än, så det får nog vänta några år... Men då känns det som att det är just dig jag vill kontakta! Hoppas företaget går bra, ska bli kul att följa dig på den resan!
herbariumet.blogg.se
Fanny Staaf
,
Åh vad glad jag blir, hoppas att vi hörs av i framtiden då! 😊 Kram