SKEPPARKAPPA

Äntligen har min skepparkappa kommit! Den är sååå fin både öppen och knäppt men framförallt så är den riktigt varm. Den är nästan för varm för graderna strax över noll som vi har nu. Men denna är värd att svettas lite för (bokstavligen) så jag har redan börjat använda den! Ni hittar den HÄR. Den påminner lite om Busnel-kapporna fast enligt mig ännu finare och framför allt till ett mycket bättre pris!

Finally my pea coat arrived! It's sooo nice both open and buttoned but best of all is that it's really warm and comfortable. It's almost too hot for degrees just above zero like we have now. But this it's worth a little sweat (literally) so I've already started wearing it! You can find it HERE. It reminds me of the Busnel-coats but even finer if you ask me and most importantly, a much better price!

Gillar

Kommentarer

Alexandra
,
Vilken storlek beställde du?
Fanny
,
Jag har den i M! Ett tips är att mäta din kropp efter måtten som står för storlekarna på hemsidan, för ibland är det väldigt konstiga storlekar! 😊
Anna
,
Riktigt fin, hur mycket kostade den? Med frakt och så 😊
Fanny
,
Sheinside har ju frakfritt till hela världen så det blev strax under 300 sammanlagt 😊
Rebecka
,
Tjena tjejen! 😃 Nyfiken på denna snygga jacka, men undrar hur varm den är?? Kram Rebecka 😊
Fanny
,
Hejsan! Jag tycker att den är varm! Kanske inte duger för 30 minusgrader men med en långärmad tröja under kommer jag nog i alla fall ha den ner till -15 😊 Stor kram!
Rebecka
,
Tack! 😃 Det kommer att hjälpa mycket vid mitt köp 😊 Kram!
Rebecka
,
Hej igen! Du jag undrar vad jackan är gjor av för material? 😊 Kram Rebecka 😃
Fanny
,
Jag har faktiskt ingen aning... Jag kan se om det står i den när jag kommer hem! Kram!
Fanny
,
Nu har jag kollat upp det! Den är 97% bomull och så 3% av något jag inte riktigt vet vad det är... haha. Men den känns som bomull fast den är inte sticksig! Stor Kram!