Snapshots from Italy


På Arlanda, taggade och redo för takeoff!Katedralen i Milano var verkligen sååååå vacker. Jag har ju sett den på bilder hundratals gånger men den var verkligen så mycket maffigare, pampigare och vackrare i verkligheten!

/

Solfjädrar räddade dagarna i Milano, herregud vilken värme trots att det är September! Det stod att det skulle vara rätt så dåligt väder men det var sol och höga temperaturer varje dag ändå. Lucky us!Jag har ätit såååå mycket pasta den här resan, men en av de bästa var verkligen denna svamppastan med persija som jag åt en kväll i Como. YUM!

/

Gaaalet vackra Pizzo där vi hade bröllopet. Kunde verkligen inte sluta fota när vi var där på visningen dagen innan bröllopet!Gelatoooo! Varför kan inte glass i Sverige smaka såhär äkta?

/

Hittade det perfekta selfieljuset när vi strosade runt i Como ;)Middag precis vid sjön nere i Cernobbio

/

Älskar den här snabba bilden från bröllopet! Det var verkligen så magiskt när solen precis hade gått ner, alla gäster var partyglada och festen satte igång med denna sparklertunnel!Såhär vacker är balsalen! På nästa bröllop vi har här är detta rum regnplanen då de är så pass få gäster så att de får plats här inne. Gör ju inte så mycket om det regnar då även fast en middag under stjärnklar himmel också är magiiii såklart :)

/

I Milano blev det lite shopping! Shoppade min vanliga färgpalett som ni ser, hehe.I farten några minuter innan vi bjöd in gästerna till middagen!

/

Dagen efter bröllopet spenderades såhär. Finns inget bättre sätt att vara "bröllopsbakis" på!Pasta till middag och parma, mozarella och melon till lunch eeevery day!

/

Scoutar fotoställen med en av våra bästa och härligaste fotografer Cecelina!Lunch med utsikt över katedralenMeeer gelato! Min är med mango och pistage :)

/

Så glad att jag hittade denna klänning längst ner i en låda. Det var min favorit förra sommaren men hade helt glömt bort den i år. Nu fick den komma ut på en liten tur en dag i alla fall!Gick snabbt igenom Galleria Vittorio Emanuele som också var sååå vacker men galet turistig, så vi gick ganska snabbt där ifrån.Såååå enkelt men så gott. En vaniljpannacotta med en massa färska bär. Lyx!

/

Lånade lite sminkprodukter från Anna och Matilda och provade på en ny vardagssminkning! Fick flera nya favoriter.Klassiska turistbilden!

/

Ääälskade hallgolvet inne i stora villan. När jag bygger hus i framtiden ska detta vara min inspobild!Okeeej jag vet att jag har bombat er med bilder av italienska byggnader och mat nu men nu är det snipp snapp snut för detta inlägg :)


Gillar

Kommentarer

Matilda,