SNOW LEOPARD

Kofta: H&M, Linne: Nelly (här), Jeans: TopShop, Boots: Bronx

Cardigan: H&M, Top: Nelly (here), Jeans: TopShop, Boots: Bronx

Igår var jag ute och fotade en typisk pluggdagsoutfit! Jag kom på att jag nästan bara visar er vad jag har på mig när jag ska ut och göra saker, aldrig var jag har på mig när jag bara är hemma och pluggar/bloggar. Förut så gjorde jag alltid detta i mina mjukiskläder men jag kom på att om jag sätter på mig riktiga kläder och sminkar mig lite så att jag känner mig fräsch så jobbar jag faktiskt mycket bättre och det känns mer som att jag är på en arbetsplats än hemma. Tips för er andra hemmajobbare! Nu ska jag iväg till Blomsterriket och jobba några timmar, ha en fin lördag alla!

Yesterday I went out to shoot a typical study outfit! I realized that I never post outfit pictures of what I wear when I'm just home studying/blogging, but always what I wear when I'm going to town or doing something special. I used to always wear sweatpants at home but a while ago I realized that I work so much better if I wear real clothes and put some makeup on, it feels more like a workplace than a home if I do that. Tip for all of you who is also working from home! Now I'm going to the flowerstore to work for a few hours, have a great Saturday everyone!

Gillar

Kommentarer

lisa,
Linnea,
Så fina bilder! Jag gillar verkligen koftan 😊
neeiis.blogg.se
Michelle
,
hej Fanny! Tänkte bara fråga hur snart du skickar kläderna från Tradera efter budgivningen är klar och betalningen inne.
Emmy
,
Vad fin du är, så snyggt med de två enkla halsbanden 😊 och koftan är ju helt underbar, snacka om kärlek vid första ögonkastet här haha 😉 helt i min smak!
Fanny Staaf
,
Tack, så roligt att du gillade det! 😃
Fanny Staaf
,
Så fort jag ser att pengarna är inne packar jag paketet och skickar det samma dag eller dagen efter 😊
Fanny Staaf
,
Tack! 😊
Fanny Staaf
,
Precis! Mysig men ändå inte myskläder 😃
Fanny Staaf
,
So glad you like it 😊
Fanny Staaf
,
Jane Koening 😊