SO GRAY

Hej alla söndagsmysiga! Sorry för världstråkig outfit igen, men det är ju trots allt såhär jag ser ut utomhus nu för tiden! Haha. Påpälsad och stelfrusen i ett genomgrått och regnigt Stockholm. Jag försöker rädda mig själv med alla tekoppar, stickade tröjor och mysiga filmer jag kommer över för att jag inte ska hamna i någon tung vinterdepression. Australienflytten har aldrig känts såhär lockande innan kan jag lova! Vad har ni för tips och tricks för att klara er i vintermörkret? Berätta gärna! Hi there! Sorry for boring outfit again, but after all, this is how I look outside these days! Haha. A lot of layers but still frozen in our gray and rainy Stockholm. I'm trying to save myself with all the teacups, sweaters and cozy movies I come across so that I don't end up in some heavy winter depression. The Australia move has never felt as good as it does right now! What are your tips and tricks to survive these dark winter months? Please tell me!

Halsduk: Zara, Kappa: Sheinside (här), Sneakers: Adidas

Scarf: Zara, Coat: Sheinside (here), Sneakers: Adidas

Gillar

Kommentarer

diman,
älskar skorna!
nattstad.se/dimand
Frida
,
Du får väldigt gärna skriva ett inlägg om du finner många bra svar på den frågan 😉 Men jag har hört att äta d-vitamin ska vara väldigt bra, och vara ute så mycket som möjligt under tiden på dagen då det är ljust!
liz,
love how you styled this! giveaway on my blog! http://www.hashtagliz.com
hashtagliz.com
MALIN,
Vad tråkig outfit.... Jag tycker den är jättesnygg! Speciellt halsduken - perfekt!
malinkirstine.se
Fanny Staaf
,
Vad glad jag blir, tack så mycket! 😊 Ja visst är halsduken underbar? Den är så stor så att den även fungerar som filt, haha. Bästa flygplansplagget! 😉
Fanny Staaf
,
Thank you so much, I'm so glad you liked it! 😊
Fanny Staaf
,
Jag ska absolut fixa ihop en lista oavsett! 😊 Tack för tipsen!
Fanny Staaf
,
Jag med! 😃 Skönaste och snyggaste.
Julia
,
Jättefin outfit! Jag älskar den. Mitt bästa tips är att på riktigt typ sluta lägga fokus på vad man hatar med vintern och i stället på vad som finns att älska. Och ey, det går såååå fort. Snart är det vår igen. Njut av att pälsa på dig lite mer. Köp mängder av mysiga pyjamaser och mysiga nya te-er. Vintern behöver inte vara ett problem om man inte väljer att se det som ett. Sitter verkligen i skallen och i inställningen!
Fanny Staaf
,
Tack så mycket! Och tack för din kommentar 😊 När jag tänker efter är det faktiskt inte själva vintern jag tycker är sådär jobbig, precis som du skriver så finns det en massa saker att älska med den och mycket av mina favoritsysselsättningar gör sig bäst på vintern. Vad det egentligen handlar om är nog är att vara bloggare på vintern då det många veckor är så gott som omöjligt att få till material då det blir mörkt så fort och vissa dagar aldrig blir ljust alls, som dessa bilder där det regnar och de fick tas på 1,5 minut då Jesper var tvungen att åka tillbaka till skolan... haha. Men jag får hoppas att det går fort som du säger 😃 Men precis som förra året så kommer en överleva-vintern-lista här på bloggen senare i Januari med allt som är fint med vintern! 😊 Kram!