Sommarens ankomst, en hel del drinkar och balkonghäng


Nu var det länge sedan jag uppdaterade er med bilder från vardagen, det har helt enkelt inte hunnits med. Här har ni i alla fall lite somriga (och några osomriga) bilder på vad jag hittat på sedan sist :)Har klätt mig i fina sommarklänningar varje dag!

/

Firade pappas födelsedag med presenter och fördrink på balkongen följt av middag på Capri DueGick en lång kvällspromenad med Andreas runt Kungsholmen förra onsdagen. Stockholm är sååå vackert nu!

/

Lunchade med Tina på Kaffeverket, har fått en grej för deras linschilliSom ni vet tog vi en spontantur till Brunskär. Vädret var inte det bästa men det var så himla mysigt ändå!Vi spelade Monopol, sååå länge sedan och så roligt!

/

Mammsen och pappsen <3I lördags blev det drinkar + rosé i solen med Anton och Emma innan vi skulle vidare på middag.Hjälpte mamma och pappa att flytta in i sin nya övernattningslägenhet

/

Åt glass och såg på film hela eftermiddagen i fredags, dundermysigt och väl behövlig avslappning! Filmen jag såg var så himla bra också, kommer i nästa filmtipsinlägg :)Lite behind the scenes på gårdagens fotografering! Så spänd på att se resultatet från vår superduktiga fotograf Cecelina som jag även gör en del bröllop med :)Parkhäng med flera favoriter!

/

Foodorataco och favoritpyjamasen en söndagskväll ❤Pionoverload på Hötorget!

/

Firade att Andreas lägenhet blev såld tillsammans med Lisa och Rickard.Lisa gjorde goda margaritas till fördrink när de var hembjudna till oss på middag förra veckan!

/

Tidig morgon i gamla stan när jag promenerade bort till lokalen där vi hade workshopenJag älskar att bila! Extra bra är det med min andra hälft ❤

/

Lisa och jag utanför poddstudion innan värmen kom :)Redo för en sommarlördag!Storbeställning från Pom och Flora till photoshootgänget!

/

Mysigaste måndagskvällen igårSushilunch i solen

/

Från en lunch till en annan, något lyxigare, på BobergsSooool och blommande träd

/

Stockholms godaste fika måste vara på Fabrique. Deras bullar och varma choklad är fasiken OSLAGBARA.


Gillar

Kommentarer

Faronsson
Faronsson,
Så härliga bilder🌸 Ser fantastiskt ut😘
nouw.com/faronsson
Jenny
,
Åh har du recept på margaritan? 🤗 hittar inget gött recept 😏