SÖNDAG I BILDER

Imorse när jag och Andreas vaknade strålade solen och termometern visade 16 grader. Så det blev en mysig frukost framför nyhetsmorgon och sedan åkte vi ut till Rosendals Trädgårdar!

.

Där mötte vi upp Johan och Victoria och åt en superhärlig lunch + fika i solen på en av mina absoluta favoritplatser i Stockholm! Vi var inte de enda som hade haft denna briljanta idéen just idag så vi fick köa rätt länge för mat men när man väl satt ner var det helt underbart.

.

Efteråt tog vi en långpromenad på Djurgården

.

Och det var vår överallt!

.

Promenaden avslutades på Strandvägen där vi sa hejdå till Johan och Victoria och tog oss hemåt där vi gick förbi affären och handlade med tapas plus glass och choklad till söndagsmyset. Ser fram emot en superlat kväll i soffan med världens finaste kille som tar mig med storm varenda dag!

Gillar

Kommentarer

Agnes
,
Hej! Har du och Jesper gjort slut? Och är Andreas din nya kille? Kan du inte berätta om hur ni träffades och presentera han?
Linda
,
Vem är killen du träffar? Superkul ju, och vad fina ni är!
Maja,
Härlig dag ni haft! ni ser så lyckliga ut på bilderna! Ska till Stockholm i juni, måste besöka det där stället då!!! Ser galet fint ut!
nouw.com/majansliv
Carro
,
Åå har du hittat ny kärlek. Va roligt. Grattis:D
Julia,
SÅ härliga och våriga bilder!! Grattis till nya kärleken också. Ni verkligen strålar! 😊
www.frusmetana.blogg.se