SÖNDAGSMORGON

Hej finisar ♥ Imorse när jag vaknade tog jag på mig bootsen och kappan och kilade ner för gatan. Himlen var klarblå och gatorna var fortfarande tomma. Mitt mål var ICA där jag köpte med mig lite mumsig frukost!

När jag kom hem dukade jag upp detta och väckte sedan Jesper! Det är ju vår sista dag tillsammans idag innan han flyttar till Berlin och då jag är en riktig frukostälskare kändes en lång och lyxig sådan som ett givet val.

Efter långfrukost tog vi disken och slog in lite julklappar innan vi gjorde mer te och åt saffransflätor i soffan framför tredje Harry Potter-filmen (vi såg de första två igår kväll). Nu ska vi snart beställa hem Foodora till middag och bara fortsätta umgås.

Jag har hela tiden försökt ha en väldigt positiv inställning till att vi ska vara ifrån varandra i 6 månader. Jag har tryckt mycket på att det är viktigt för oss båda att vi verkligen får göra det vi brinner för och det är ju det vi gör nu. Jag flyttade tillbaka till Stockholm för att satsa på mitt företag och Jesper flyttar till Berlin för att kunna plugga klart på en skola han drömt om att gå på, annars var ju tanken att vi båda skulle vara kvar i Australien tills i Juni. Men nu känns det så tungt och jag har ångest. Jag vill inte ha distansförhållande igen, jag vill inte prata i telefon istället för att ses, sova ensam, äta ensam, leva ensam. Jag vill ju vara med honom. Något som i alla fall underlättar något enormt är att det finns ett slutdatum, och att vi vet att det inte kommer vara såhär för alltid. Nu ska jag försöka sluta tänka på detta och njuta av vår sista myskväll istället. Hoppas att ni haft en superhärlig söndag!

Gillar

Kommentarer

Jenny
,
Vilken mysig söndagsfrukost!
Riim
,
kommer ni besöka varandra?
Cathrine
,
Det kommer gå jätte bra. Ring mig när du känner dig ensam! Tillgänglig då alla andra sover haha 😃 puss!
Fanny Staaf,
Det gör jag! Och snart kommer du hem <3 <3
fannystaaf.se
Fanny Staaf,
Absolut, men vi kommer nog inte hinna så ofta som vi skulle vilja!
fannystaaf.se
Fanny Staaf,
Eller hur? 😊 Bästa sättet att starta en söndag!
fannystaaf.se