SPRING BEIGES

Stickad klänning: NA-KD (här), Trench: Storm & Marie, Stövlar: Report, Väska: Accessorize

Halli hallå! Hur har er onsdag varit? Jag blir sååå glad av att solen skiner hela tiden, det sätter verkligen extra guldkant på vardagen! Min onsdag har varit jättebra och effektiv. Jag hann med alla mina möten och en hel del andra stora grejer som tyngt ner och stressat mig ett bra tag. Känns underbart! Tänker att jag ska ta tag i sådant både imorgon och på fredag också så kommer jag vara lätt som en fjäder sedan i helgen ;) Här är i alla fall dagens outfit (just nu får ni 20% rabatt om ni använder koden "fanny" på NA-KD), och dagens hår! Jag känner mig fortfarande jättenöjd, inte bara med hur det ser ut utan med hur lätt det är. Lätt att få volym, lätt att borsta ur, lätt att dra ur toffsen, lätt att ha på huvudet, haha. Nu blir det några avsnitt av Solsidan med Andreas innan läggdags ♥

Gillar

Kommentarer

Sarah H.
,
SJukt snygg kappa! Vet att du skrev var den kom ifrån men kan man få länk till den kanske?:)
Cherie,
Blev riktigt snyggt måste jag säga! Ska själv klippa mig nästa vecka och ska ta en bra bit på det igen 😊
www.lifestylebycherie.se
Anna
,
OMG ditt hår Fanny!!! Så fint, vilken volym det blev!!! Älskar ditt locka hår så blev lite ledsen när du skrev du skulle klippa av det, men nu blev jag själv sugen att kapa mitt - så vårfräscht och helt nytt liv i det! ÄLSKAR!!!
Bella
,
Du är så fin!! åh, håret så himla fräscht och fint. Har du skaffat ny pojkvän? Verkligen så roligt Ha en trevlig helg. Har följt din blogg i många år, alltid så trevligt att läsa. kram.
Thea
,
Håret ser supersnyggt ut!! Hur fixar du det så där lagom vågigt?
enna,
Vad fin du är i håret!!
sayyeastofashion.blogg.se