STOCKHOLM FASHION WEEK

Phuu, so much to do, so little time! Har verkligen en fullspäckad dag idag men jag hann svänga förbi Valerie's visning tidigare i alla fall, himla fina plagg! Det är dock all Fashion Week det blir för mig denna gång, men jag har redan börjat ladda upp inför nästa. Då ska jag se till att vara ledig! Nu ska jag ta tag i att svara på en massa mail och planera inför lite kommande grejer.

Phuu, so much to do, so little time! I have a really busy day today but I managed to swing by the Valerie show earlier, so many beautiful pieces! However, that's all Fashion Week I have time for this time, but there will be a next one. Then I will make sure to be free from work! Now I'll answer a lot of emails and plan for some upcoming stuff.

Gillar

Kommentarer

emelie
,
måste säga att din blogg har förändrats så himla mycket den senaste tiden (till det sämre) 1-2 inlägg om dagen som tex bara kan vara ett recept eller där du skriver hur man ska få bättre självkänsla eller vad det va, visst kul med sånna inlägg också men inte BARA, vart är personligheten bakom denna bloggen?
maria,
Åh va fina bilder! 😊
mariasv.devote.se
Fanny Staaf
,
Tack så mycket 😊
Fanny Staaf
,
Hej Emelie och tack för din kommentar! Jag vet att det har blivit färre inlägg nu under sommaren men jag valde att acceptera det även fast det gjorde mig väldigt stressad då jag verkligen kände att jag behövde ta min semester till alla slappna av lite, inte bara fokusera på bloggen som jag ofta gör annars. Nu är dock hösten snart här så då planerar jag att publicera 3 inlägg om dagen som tidigare 😊 Däremot var jag inte medveten om att innehållet i inläggen har förändrats, du får gärna ge förslag på vad du tycker saknas som jag har skrivit förut så ska jag försöka tänka på det 😊 Kram!