SUMMER FEELINGS

Dress: H&M, Ballerinas: Forever New, Bag: Accessorize

Hej finisar! Idag har jag varit inne i stan och fotat en grej till ett företag och sedan haft några möten med blivande brudpar. Såhär såg min lite avslappnade och somriga jobblook ut idag! Jag knyckte klänningen ur mammas garderob men köpte faktiskt samma modell i en annan färg och mönster när jag sprang förbi H&M. Jag älskar verkligen modellen och det är en sådan klänning som passar till en massa olika tillfällen. Nu ska jag äta väldigt sen middag och sedan se på lite TV innan jag somnar. Imorgon ska jag iväg och kika på en lokal som inte bara ett utan två av mina brudpar har som förstahandsval! Godnatt!

Hi everybody! Today I've spent the day in the city shooting some things for a company and I also had a few meetings with brides to be. This is what my relaxed and summery work outfit looked like today! I found the dress in my moms closet but I actually bought myself one in the same model but different color and pattern when I passed by H&M. I really love the model and it's a dress that works for so many different occasions. Now I'm going to have some very late dinner and watch TV for a while before I turn in. Nighty night!

Gillar

Kommentarer

ISA,
åh där är du på en av mina favvo-ställen i sthlm! den lilla oasen <3
isabyl.devote.se
Fanny Staaf,
Mitt med! Så härligt 😊
fannystaaf.se
Emma
,
HAHA sitter här och är lite småtjurig för att jag inte ska gifta mig i sommar. För jäklar vad härligt det skulle va att få planera det med dig, du verkar ha ett sånt bra öga för att se färger, platser, människor och känslor ihop. Du har lätt att få de enklaste sakerna till att se så fint ut!! De bröllopspar som har anställt dig har nog tagit någon av de bästa! Lycka till med det nystartade företaget!! 😃
Fanny Staaf,
Haha nej vad gullig du är! TUSEN TACK 😃 Stort lycka till med din bröllopsplanering och er stora dag <3
fannystaaf.se