SUNDAY CASUAL

Dress: Forever 21, Sneakers: Nike

Detta hade jag på mig till brunchen i söndags! Klänningen är ny och sååå himla skön. Idag ska jag och Chris spendera dagen i Williamsburg där vi ska gå runt till olika loppisar och andra småbutiker för att leta inspiration och kanske hitta några fina stylingdetaljer till kommande event. Så himla mysigt! Kameran ska få följa med som vanligt. Tidigt på torsdag morgon kommer vi åka till Upstate New York där vi har ett bröllop på lördagen, det ska bli så kul både med roadtrip och att jobba mitt första bröllop! Nu måste jag snabba mig, vi hörs senare!

This is what I wore to brunch last Sunday! The dress is new and super comfy. Today Chris and I will spend the day in Williamsburg where we will visit different flea markets and other small stores for inspiration and in hope to find some cute styling details for upcoming events. I'm really looking forward to it! Early on Thursday morning we will leave for Upstate New York because we have a wedding there on Saturday. I'm really looking forward to both the roadtrip and to work my first wedding! Now I have to run, lets talk later!

Gillar

Kommentarer

liz,
love this dress http://hashtagliz.com
hashtagliz.com
johanna,
thilda
,
Jag undrar lite hur det går med att du bor i new york och att jesper bor i australien, kan du inte skriva lite om det och tips hur ni gör? Kram
Fanny Staaf
,
Hejsan! Det finns inte jättemycket att säga egentligen. Det är otroligt jobbigt, speciellt när man bott ihop så länge som vi har, det är som att en del av sig själv saknas. Jag tror att hemligheten är att verkligen lita på varandra och sedan är det noga att båda lever sitt eget liv, alltså att man inte pratar FÖR mycket. Om jag hade pratat med Jesper 24 timmar om dygnet så hade jag ju lika gärna kunnat vara med honom, vi försöker ge varandra utrymme att ha en vanlig vardag men hörs någon gång per dag och bara checkar in 😊 Kram!
Fanny Staaf
,
Tack! 😃
Fanny Staaf
,
Thank you 😊
Amanda,
Måste bara säga hur mycket jag älskar den sista bilden, sås jäkla snyggt tagen och bra kontraster!
nouw.com/amandamaria
Amanda,
Måste bara säga hur mycket jag älskar den sista bilden, sås jäkla snyggt tagen och bra kontraster!
nouw.com/amandamaria
Fanny Staaf
,
Åhhh vad roligt att höra, tack! 😃
Fanny Staaf
,
Åhhh vad roligt att höra, tack! 😃