SUNRISE ROADTRIP

Hej alla fina, jag är tillbaka! Och inte bara tillbaka, jag befinner mig i Vegas! Vi har varit här i en timme men jag är totalsåld, jag vill aldrig åka här ifrån. Hotellet vi bor på är helt galet (Aria Resort & Casino, ska skriva mer om det) och hela staden har sådan puls. Vi är fortfarande väldigt jetlagade så när vi vaknade 04.00 i morse bestämde vi oss för att åka hit direkt innan trafiken började så det blev en soluppgångsroadtrip, otroligt vackert. Los Angeles är också helt fantastiskt, men dit ska vi ju tillbaka till så det blir mer om det då.

Annars var resan i måndags ingen höjdare. Jag blev magsjuk i söndags och låg och kräktes konstant i 24 timmar tills flyget gick. Jag försökte lösa det med försäkringar så att jag skulle kunna boka om min biljett men det gick inte så jag bestämde mig för att försöka in i det sista och när planet väl lyfte var det inte så mycket att göra åt saken. Men men, jag blev runtkörd i rullstol och ville dö mest hela tiden, men nu är jag så glad över att jag klarade det! Haha. Nu ska vi ut och spendera eftermiddagen vi poolen, mer update med Vegas-bilder kommer!

Gillar

Kommentarer

jeans and sins,
amazing photographs! makes me want to go on a roadtrip asap. C. http://www.jeansandsins.blogspot.com
www.jeansandsins.blogspot.com
liz,
great pics!! http://hashtagliz.com
hashtagliz.com
Lisa
,
Hej, vi skall också åka till las vegas och los angeles på nästa års sida, vi har råkat dessutom välja samma hotell i las vegas 😊 men jag undrar från vilken biluthyrning ni har hyrt er bil? Vi har googlat många företag men det verkar vara lite svårt att hitta just sådan mustang som ni hittat...? Super tacksam för svar!!
Emelie
,
Hej, Vad använder du för kamera? Tacksam för svar!