SWEDEN THROUGH MY PHONE

1 - Sommarens mest använda klänning. 2 - Så glad att jag kom igång med körningen igen nu när jag var hemma i Sverige! Jag har knappt kört alls sedan jag tog mitt körkort och känner att jag har tappat det lite men nu kom jag igång igen. 3 - De bästa sommardagarna spenderades såhär. 4 - Kaffepaus i Kivik

1-4 - Svampplockning i Hedemora! Bland de bästa dagsutflykterna man kan göra tycker jag, och hur fantastiskt är det inte när man kommer hem med allt guld sedan som förhoppningsvis räcker till nästa svampsäsong. Lunch med mormors picknickkorg är också obligatoriskt!

1-2 - Båttur på Västkusten, en såndär kväll då allt bara var stilla och fantastiskt vackert. 3 - Såhär ser middagen helst ut när jag är ensam! Allt som är gott på en tallrik, tack. 4 - Och såhär ser middagen ut när Emelie är på besök!

1 - På vägen från Skåne tog jag ett snabbesök på denna fantastiska plats där jag har ett bröllop nästa sommar! Riktigt taggad på fabrikstemat. 2 - Musslor när de är som bäst. 3 - OOTD! 4 - Världens mysigaste innergård på Amalias Hus i Gränna där vi bodde en natt.

1 - Åkte och hälsade på Jesper's familj i Fiskebäckskil, hur fantastisk är inte deras utsikt? 2 - Äntligen fick jag träffa Jesper igen! Det känns som att vi knappt sågs något alls under sommaren då vi båda hade fullt upp. 3 - Påväg till middagsrestaurangen. 4 - Mysiga huset!

1 - Inget fel på den här frukosten tycker jag! Såhär skulle man ha det varje dag. 2 - En liten morgontrött selfie, precis innan jag klippte av nästan 2 dm av håret! 3 - Golfrunda. 4 - Marstrands hamn går i en riktigt krispig sommarpalett!

1-2 - Båttur från Marstrand lagom till solnedgången. 3 - Skaldjurskväll. 4 - Bästa platsen.

1 - Ni vet en sån där tandborstningsselfie i spegeln? En sådan ja! 2 - Mysiga hotellet "Amalias Hus". 3 - All-in-salad i Simrishamn. 4 - OOTN

Gillar

Kommentarer

Rebecca,
ah kan du inte berätta mer om sista outfiten?? Jättefin <3
nouw.com/rebeccaiaustralien
Alexandra,
Vilken härlig sommar!
nouw.com/alexandra_wiberg
Älskar när du gör sådana här inlägg! Var förresten in på din hemsida för Fanny Staaf events, såååå fint!
nouw.com/nikelinds
Fanny Staaf,
Vad roligt att höra vad som uppskattas 😃 Och tusen tack, vad glad jag blir!
fannystaaf.se
Fanny Staaf,
Verkligen 😃
fannystaaf.se
Fanny Staaf,
Du hittar shortsdressen här http://rstyle.me/n/bwvncen43n Sandalerna kommer från Mango! 😊
fannystaaf.se