TAVELVÄGG + MELLANDAGSREA

ANNONS

 

En av de sista grejerna vi fixade i lägenheten innan jul var att spika upp vår lilla tavelvägg! Jag älskar alla prints, men helt plötsligt blev vår soffa så himla liten! Haha. Vi har tänkt byta ut den så småning om ändå men nu såg man helt plötsligt så tydligt hur liten den är för rummet. Hur som helst, jag beställde alla posters och ramar från Desenio och just nu har de mellandagsrea med 30% rabatt på alla posters (vid köp över 600 kr, rea gäller ej på handpicked eller collaboration posters), så skynda fynda om ni behöver lite nytt och fint att hänga på väggarna! Jag beställde lite andra vackra prints också som jag tänkte hänga upp i sovrummet och hallen, jag visar er senare när jag fått upp dem :)

 

Min favorit är denna! Jag har aldrig sett den någon annanstans än så den känns ny och den har verkligen den perfekta mixen av edgy och mjuk känsla. Det blev en så bra mittpunkt i kollaget dit blicken dras!

Gillar

Kommentarer

Maja harder,
Det var da en fantastisk ide med en rejsevogn! Det tror jeg jeg vil kopiere - www.majaharder.com I https://www.bloglovin.com/blogs/maja-harder-18257183
majahthygesen@gmail.com
johanna,