TBT - SANTORINI

Heeej mina fina! Förlåt för min frånvaro igår och idag, det svämmade bara över med saker att göra här så jag har inte riktigt hunnit med. Det är som mest att göra på jobbet, som mest att göra med bloggen, mycket att fixa med julklappar, bak osv och dessutom är vi mitt uppe i den väääldigt avancerade visumsprocessen, haha. Vi har inte kunnat söka visum för än nu då Jesper väntat på papper från skolan i Australien och nu när vi äntligen kan söka står det att mitt partnervisum kan ta upp till 5 månader att få igenom! Lagom kul, så jag håller på att fixa en back-up plan samtidigt som jag håller tummarna för att det ska gå som tänkt ändå. Jag fixade allt för dagens lucka också men jag hann inte fota innan det blev mörkt så ni får två luckor i morgon! Så länge drömmer jag mig bort till den underbara veckan jag och Jesper hade på Santorini i somras då hann för första gången berättade för mig om skolan och Australien. Känns som en evighet sedan!

Heeeey my darlings! Sorry for my absence yesterday and today, I just have so much to do so I haven't really had the time. There is so much to do at work this time of year, the blog takes up extra many hours, so much to fix with Christmas gifts, baking, etc. and in addition, we are in the middle of the veeery advanced visa process, haha. We haven't been able to apply for a visa because Jesper has been waiting for papers from his school in Australia and now we can finally make the application it says my partner visa can take up to 5 months to get through! Not that fun, so I'm about to fix a back-up plan while I keep my fingers crossed that it will go as planned anyway. I fixed everything for today's advent calendar post as well but I didn't have time to shoot it before it got dark so I'll publish both number 18 and 19 tomorrow! Right now I day dream of the wonderful week Jesper and I had on Santorini this summer when he first told me about the school and Australia. Feels like forever ago!

Gillar

Kommentarer

isabell
,
vad är er plan?? har jag helt missat hela australien grejen eller har du inte berättat om det? Kram!!
Sigrid
,
Hej Fanny! En sak du kan göra är att gå in på immi.gov.au och söka ett working holiday VISA. de ger dig rätten att jobba och resa runt i Australien i ett år. De kostar strax under 3000 om jag inte missminner mig. Om du då mot förmodan vill stanna ett år till så kan du jobba på en farm ( se bara till farmen har de rättigheterna att ge dig ett second year visa). Jag vet inte hur insatt du är men det var bara en idé:)
Fanny Staaf
,
Hej Sigrid och tack för att du tog dig tiden att kommentera! Jag har tittat på alla möjligheter som finns i ett halvår så jag har hunnit bli rätt insatt, haha. Eftersom att vi ska stanna mer än 2 år så fungerar inte Working Holiday hela vägen så då är det lika bra att fixa det visumet jag ändå kommer behöva i slutet med en gång så att jag slipper krångla på vägen. Plus att jag vill kunna jobba mer än 6 månader på samma ställe. Men tusen tack för tipset ändå! 😊 Kram!
Fanny Staaf
,
Jo jag berättade om det för några månader sedan! 😊 Du hittar inlägget här: http://fannystaaf.metromode.se/2014/09/01/im-moving-to-australia/
Fanny Staaf
,
Hej Frida! Eftersom att vi ska stanna i mer än 2 år så är tyvärr inte Working Holiday Visa ett alternativ, men tack för tipset! Och tack för alla Perthtips! Jag ska absolut skriva ner några och spana in dem när jag väl är på plats 😊 Kram!
Fanny Staaf
,
I'm in! 😉 <3
Fanny Staaf
,
Önskar jag hade tid för allt men tyvärr har jag inte det 😟 Får se om jag kanske hinner fixa in en extra någon annan dag!
Fanny Staaf
,
Så kul att du gillar dem! 😃
Linnea,
Jag vill så gärna besöka Santorini för att det verkar som en så himla mysig ö 😊
neeiis.blogg.se
Emmy
,
Åh! Vilka underbara bilder.. du och Jesper är så fina ihop! Har alltid drömt om att åka till Grekland, och blir bara mer sugen när jag ser det här 😊 Hoppas att allt löser sig med visumet!