THE BLUE DRESS

Hur fin är inte denna klänning som min mormor har sytt? Jag älskar den! Både modellen och färgen är helt underbar så jag var bara tvungen att få några snabba bilder tagna på den när vi var på väg ut för att äta middag här om dagen. Idag har vi spenderat hela dagen på Zoo! Vi har gosat med kängurus, sett allt från giraffer och elefanter till koalor och pandor och åkt barnkarusell. Nu är jag helt slut och ska somna i underbart sköna sängen. Vi hörs imorgon!

How beautiful is this dress that my grandma has made for me? I love it! Both the model and colour is amazing so I just had to get a few pictures of it when we were going out for dinner the other night. Today we've spent all day at the zoo where we have been kissed by kangaroos and seen everything from giraffes and elephants to koalas and pandas. Now I'm soo tired and will just fall asleep in our supercomfy bed. Let's talk tomorrow!

Gillar

Kommentarer

Kate
,
Vilken storlek på hänget och vilken längd på kedjan har du på ditt jane konig halsband? Jätte tacksam för svar 😊 kram
Linnea,
Den var så fin 😊
neeiis.blogg.se
Fanny Staaf
,
Eller hur? 😊
Fanny Staaf
,
Största hänget och kortaste kedjan 😊 Kram!
Fanny Staaf
,
Me too, feels classy in a way 😊
Kate
,
TACK! 😃 kramar
Emelie
,
ASSÅ JAG SÄGER BARA WOW!!! Men det förstod du väl redan innan att jag skulle älska den klänningen, heheh... SÅ SNYGG! Du också sötnos 😉 puuuuuuusss
Fanny Staaf
,
Hahahaha, ja jag anade väl det 😉 PUSS <3 <3
Elvira
,
Heeelt fantastisk klänning ! Det syns att den är sydd till dig för den sitter ju som en smäck... Är den i siden ?
Fanny Staaf
,
Visst är den? Den är faktiskt inte ens sydd till mig utan mormor sydde den till sig själv när hon var ung så det märks att vi är släkt 😉 haha. Ja den är i siden!