THUESDAY IN 5

Igår morse tog jag pendeltåget till Södra Station där det regnade och inte var så värst trevligt väder men Söder var ju mysigt ändå.

Jag var regnklädd i trenchcoat och stövlar (och en inte så planerad väska då den färgar av dig när den är blöt) och på gott humör!

Jag skulle nämligen möta upp dessa två, min nya assistent Nina och min finaste vän Matilda som även hon kommer hjälpa till på några av mina bröllop.

Vi satte oss i bilen och åkte ut på en liten roadtrip för att titta på en bröllopslokal! Det var en bra dag att ha besöket på för efter detta väder kan det helt enkelt bara bli bättre!

Det känns fortfarande lite konstigt att detta ska vara ett inlägg, haha. 5 mobilbilder liksom! Det har underlättat något enoooormt dock ska jag säga er och det är mycket lättare att samla på mig vardagsbilder och outfits nu när det inte kräver så mycket planering, jag bara tar fram mobilen när ett foto-moment uppenbarar sig liksom! Så fort dessa hetsiga veckor är över ska jag försöka uppdatera lite oftare också nu när det är lättare!

Hoppas att ni alla får en mysig kväll!

Gillar

Kommentarer

Sara,
Jag tycker verkligen om det nya konceptet med fler mobilbilder, kul att få följa med i din vardag! 😊 Kram!
sara_axelsson93@hotmail.com
Hanna
,
Hej fanny! Är ute efter en vinterjacka vad ska du ha för jacka i vinter och har du någta bra tips? Vore kul att se i ett inlägg Kram ❤
Rebecca,
Jag hoppas du tolkar detta som positivt for jag menar verkligen det pa det mest positiva sättet: Tycker din blogg har blivit rent av BATTRE med din nya approach! Love it 😊
nouw.com/rebeccaiaustralien
Astrid
,
Håller med Rebecca ovan, nya upplägget har varit bra för bloggen! Den känns lite "lättare" 😊 Sjukt fin kappa förresten
Fanny Staaf,
Så roligt att höra! 😃 Och tack!
fannystaaf.se
Fanny Staaf,
Åh vad glad jag blir! Tycker som sagt att det är så mycket skönare att blogga såhär så att det dessutom är bättre för er är ju en gigantisk win win!
fannystaaf.se
Fanny Staaf,
Hej Hanna! Jag ska se om jag kan göra ett inlägg om det 😊 Själv kommer jag köra på några kappor! Har en svart, en grå och en brun som jag framförallt kommer att använda!
fannystaaf.se
Fanny Staaf,
Åh vad roligt att höra! Kram! 😊
fannystaaf.se
Frida,
Reflekterade inte ens över att det var mobilbilder innan du skrev det haha! Du tar fortfarande så fina bilder och mobilkameran är ju så bra nowadays, så skillnaden är inte enorm ändå! 😃 så glad över att du fortsatte att blogga, ser verkligen framemot att följa bloggen nu när det är jul också, min jul börjar på söndag med inspiration från dig hehe☺️
Fridajulia@live.se
Fanny Staaf,
Åhh vad glad jag blev över din kommentar! Tusen tack och njuuuut av början av julen 😃
fannystaaf.se