TIPSA MIG OM MINDRE BLOGGAR SOM FÖRTJÄNAR MER UPPMÄRKSAMHET

Jag gjorde detta i höstas och det var väldigt populärt. Dels för att några bloggare får chansen till en massa nya läsare och dels för att alla ni får tips om nya bloggar att läsa. Ni får alltså tipsa mig om mindre bloggar som förtjänar fler läsare, och då menar jag bloggare som verkligen anstränger sig och gör ett bra jobb på en proffsig nivå. Inga mobilbilder i spegeln eller cambilder i varje inlägg och det bör även vara någorlunda regelbunden uppdatering på bloggen. Så bomda kommentarsfältet med BRA tips och skriv en liten motivering så väljer jag ut 7 bloggar sedan som jag skriver lite om och länkar till här i bloggen, en om dagen i en vecka från och med Måndag :D

Gillar

Kommentarer

Julia
,
Jag tycker att http://nickys.se är en riktigt bra och underbar blogg. Hon har säkert en hel del läsare men jag tycker att den ska bli mer upptäckt av fler personer. Hon tar väldigt fina bilder samt att hon skriver riktigt bra och intressanta inlägg.
Juliaa,
Hej! Mikaela är en av mina bästa vänner o hon lägger ner väldigt mycket tid på sin blogg o det vore häftigt om någon som är så proffsig som du kunde tipsa den, hon skulle bli så glad! Hon älskar blommor, det är hennes passion! Hon tar väldigt mycket bilder, o fina sådana! Jag skulle bli så glad om du tipsa henne! 😊 Älskar din blogg Fanny! Kram!
mikaaelaandersson.blogg.se/
Sara,
Jag vill gärna tipsa om min blogg 😊 Känns som man lägger ner så mycket tid på sin blogg, men det händer inget på statistiken! Brukar skriva 3 inlägg per dag! Men nu har jag fullt upp med studenten, så försöker iallafall göra ett inlägg per dag! 😊 Ha det så bra 😊
Omdubarakundese.blogg.se
Elin,
Jag vill tipsa om min blogg! Jag fokuserar mest på att lägga upp outfitbilder men håller även på med mycket fotograferingar av porträtt, natur och annat! Jag uppdaterar 1 till 2 gånger om dagen oftast, vill gärna jobba för att få upp min läsarkrets!:)
elinngraf.blogg.se
Ida - fashion is my life,
Jag vill också tipsa om min egen blogg faktiskt! www.idaremelin.blogg.se Jag lägger upp outfits, lite tips olika saker, musik och filmtips och vad jag gör om vardagarna och modellbilderna jag tar varje veckan på mitt jobb. Hade varit extra roligt om du valde mig imorron den 4 juni för det hade varit en awesome födelsedagspresent 😉 hihi. Annars älskar jag bysofia.se blogg 😊 Kram kram på dig!
www.idaremelin.blogg.se
lisa,
Jag skulle vilja tipsa om min egen blogg: Lisabengtsson.blogg.se Där skriver jag om min största passion i livet, mode. Publicerar outfits och klädcollage m.m och blandar det med lite vardagsbilder.
lisabengtsson.blogg.se
Micki Karlsson,
Rymden.blogg.se - som är min egna blogg. Skriver mycket, fotograferar, lägger upp outfits mm. Nu blir det extra mycket uppdatering också då sommaren är här och ger inspiration! 😊
rymden.blogg.se
Jag vill tipsa om min egna blogg (haha ego..). Jag älskar att blogga och vill att min blogg ska bli större så jag ser detta som en chans till det. Min blogg: torahansson.blogg.se Jag bloggar om Foto, Vardag, Mat/Bakning och lite Kläder/ Shopping ibland!! Hoppas att du gillar den och vill tipsa om den 😊
torathestar.blogspot.com
Tora (torahansson.blogg.se,
Det står fel adress i namnet där uppe, den är FEL! Min bloggadress är somsagt: torahansson.blogg.se 😊
torathestar.blogspot.com
Rebecca Åhs,
Jag skriver om det jag älskar, mode. I min blogg delar jag med mig om tankar& åsikter, outfitbilder, collage och vardagstips. Jag satsar på en blogg i bilder, stora kvalitets bilder och försöker att hålla mig kort i text. Jag skulle verkligen vilja bli sedd genom din blogg, vore jävkligt ballt. Hoppas du gillar den!
www.liifebyrebecca.devote.se