TODAY'S OFFICE

God dagens! Så underbart, idag har jag jobbat utomhus hela eftermiddagen. Varför, varför, VARFÖR har vi inte alltid värme och sol? Det gör en ju så himla lycklig och ger massa extra energi! Jag har i alla fall fått en hel del gjort, bland annat skickat iväg designkonceptet som jag pratade om och knutit ihop lösa ändar inför nästa veckas bröllop. Nina var med mig några timmar också och pusslade med inköpslistor och bordsplaceringar. Nu ska jag snart knyta ihop arbetsdagen och ta mitt pick och pack hem till Andreas. Det blir en tidig kväll ikväll för imorgon börjar mina möten 07.30!

Vi hörs imorgon ♥

Gillar

Kommentarer

Bella
,
Hej fina du. Har följt din blogg så länge, har precis kollat på ett program på tvn Räddad av änglar. Två personer där såg bekanta ut. Verkligen ett starkt och hjärtskärande program. Du har så fina föräldrar Fanny. Din mamma är så lik dig. Så bra program. Många kramar till er alla.
Veronica Pettersson,
Så underbart fina och härliga bilder! Fantastiskt att sitta ute och jobba. :3
nouw.com/veronicapettersson
Asså du passar verkligen så bra i din nya frisyr, ser så fint ut 😃 Håller med dig om att det är så gott nu när solen och värmen börjar titta fram, man får verkligen passa på och njuta för fullt <3
nouw.com/sjuksyrror
Jenny
,
Vad underbart att kunna sitta ute och jobba! 😊
Moa Håkansdotter,
Men så himla underbart & mysigt!
nouw.com/moahakansdotter