Top 5 Makeup Products


Pro Filt'r Instant Retouch Primer - Fenty Beauty
Jag fick ett bud med lite produkter från Rihannas nya skönhetsmärke "Fenty" i höstas och föll för några av produkterna direkt. En av dem var primern som är så hiiimla bra! Jag har testat X antal primers och aldrig märkt större skillnad med någon, utan sminket börjar skavas av på eftermiddagen i alla fall. Sedan provade jag denna, och BAM så höll det så bra att jag nästan kände mig lite ledsen när jag var tvungen att tvätta av en så fin make på kvällen, haha. Den är inte som ett serum på samma sätt som andra primers brukar vara utan med som en dryg kräm som man verkligen känner sätter sig. Rekommenderas varmt! Ni kan köpa den här.

Invinsimatte Blotting Powder - Fenty Beauty
Även denna blev en storfavorit och om primern fick sminket att hålla hela dagen, så får det här pudret mig att vara matt hela dagen! Jag blir väldigt lätt glansig så jag använder det här pudret väldigt koncentrerat i T-zonen (vill ha löspuder i resten av ansiktet) och det fungerar verkligen grymt bra. De gånger jag gått med sminket väldigt länge och det varit varmt så att jag tillslut blivit lite glansig igen har jag bara pudrat på ett nytt lager av detta och sminket ser ut som nytt. Bästa produkten att ha med sig i partyväskan med andra ord! Ni kan köpa den här.

Be Long Mascara - Clarins
Denna har jag skrivit om förut, men den är fortfarande min all-time favoritmascara som jag köper om och om igen. Man får långa, många och separerade fransar! Ni kan köpa den här.

Cover All Mix - Make Up Store
Också en all time favorite som jag använt i alla år, men trots att jag provat en massa andra primers så är den rosa nyansen i denna palett fortfarande den bästa jag provat. Trollar bort mörka ringar i ett kick! Ni kan köpa den här.

Touche Éclats - YSL
För ca ett år sedan bytte jag ut min foundation efter att ha använt samma från Mac i nästan 10 år. Jag visste att jag ville prova på något nytt och hade hört mycket gott om denna, så jag bestämde mig för att prova även fast den var rätt dyr och jag ångrade mig inte! Den känns tunn samtidigt som den är täckande vilket jag älskar. Jag har den i den ljusaste nyansen och blandar med en bronzespray fron IsaDora så att jag kan variera färgen beroende på hur solbränd jag är i ansiktet. Ni kan köpa den här.


Inlägget innehåller 3 adlinks

Gillar

Kommentarer