TRAVELING PLANS

Godmorgon! Förlåt för sen uppdatering idag, jag har suttit hela morgonen och planerat två resor som jag är på väg att boka! Så jag har kollat en massa datum, flyg, mailat med hotell, kollat upp hyrbilar, ledighet, saker att göra osv. Jag är så himla taggad på båda dessa resor! Som det ser ut så blir det en i sommar och en i början av hösten. Can't wait! Kan ni gissa vart det är jag ska resa någonstans? Jag har lämnat lite hintar bland bilderna!

Good morning! Sorry for the late update today, I've been sitting all morning and planned two trips that I'm about to book! So I've been watching a lot of dates, flights, emailed hotels, checked out rental cars, leave from work, things to do, etc.. I'm so psyched on both of these trips! As it looks now I will go on one this summer and one in early autumn. Can't wait! Can you guess where I'm going? I've left some hints among the images!

Gillar

Kommentarer

fridabergs.blogg.se,
Molly
,
En solsemester (dubai?) och en roadtrip i USA!?
Johanna
,
Californien, Las vegas, Disneyland?
Annie
,
Jag tänkte också på Las Vegas, USA i alla fall! Och solsemester i Grekland kanske...
MALIN,
grekland? usa? florida? californien? 😊
malinkirstine.devote.se/
Lina,
Kanske Grekland och USA! 😊
Nygrenlina.devote.se
Kajsa
,
Las vegas eller paris? Californien? 😊
Julia,
Gud vad härligt! 😊
juliofelias.blogg.se
Lind,
Gud så härliga bilder!
www.lindsey.blogg.se
Alva
,
Hej Fanny! Jag har valt att ta ett år av efter att jag tagit studenten detta år för att ha tid till att resa. Jag har aldrig tidigare rest ensam och det skulle därför vara väldigt hjälpsamt om du kunde gör en slags guide för vad det är man behöver tänka på när man ska resa både före och efter. Tack i förhand!