TYLÖSANDSBRÖLLOP

 

Hej på er! Idag har varit ännu en solig dag här på Bästkusten. Jag har jobbat en hel del men hann ändå med att ligga i solen några timmar och nu ska vi äta grillmiddag, muuuums. Imorgon tar jag tåget tillbaka till Stockholm för möten och annat jobb tors-fre, bröllop på lördag och sedan åker jag och Andreas tillbaka ner hit på söndag och då stannar vi i 3 veckor. Så underbart! Även fast jag kommer jobba mycket så känns det lite som att vi ska ha semester just eftersom att det kommer vara en annan bas, och jag har försökt förbereda så mycket jag bara har kunnat innan så att jag ska kunna ta lite halvdagar.

Det är många av er som frågar om mina bröllop och bilder på dem så jag tänkte att jag skulle dela med mig av dessa från Tylösandsbröllopet vi gjorde för några veckor sedan! Som ni ser så omfamnade vi strandtemat och jag gjorde moodboarden och konceptet till detta bröllop redan förra sommaren så det var så himla roligt att de allt bli verklighet. Sedan var ju brudparet galet fina också vilket gjorde bilderna magiska! Hoppas ni gillar dem :)

 

Foto: Matilda Söderström

Gillar

Kommentarer

Elinor
,
Tycker att det vore kul med ett inlägg om vem din nya pojkvän är och hur ni träffades Vet att du skrev förut att du skulle presentera han längre fram, vilket vore kul!
Minna,
Vilket otroligt vackert bröllop!!! Platsen, dukningen och bruden såg ju fantastiskt ut. Håller även med kommentaren ovan, så nyfiken på nya pojkvännen
Hello@hotmail.com
Johanna,
Det ser superfint ordnat ut! Vilka underbara bilder! 😊
nouw.com/johannashouse
Elin
,
Hej! Vart kommer brudtärnornas klänningar ifrån? Söker något exakt likadant!
Kristin
,
Hej Fanny, I'm from germany and I love your blog. Maybe you could ask the bridemaides where they've bought there dresses? I'm in love with this blue and I couldn't find something like that. Thank you! All the best, Kristin