UPPLÄGG FÖR JULINLÄGGEN

Pictures from last year

Hej underbaringar! Jag har funderat mycket från och till ang. hur det blir bäst att lägga upp julinläggen här i bloggen. Tidigare år har jag ju haft en julkalender med en ny lucka varje dag med lite tips, inspiration och tävlingar. Nu för tiden uppdaterar jag ju dock inte lika ofta som tidigare år men skriver istället lite matigare inlägg, därför känns det som att upplägget på julkalendern också behöver fräschas upp lite! Därav kommer jag i år istället att kalla det för "Fanny's Jultips" som blir en serie med inlägg som kommer upp varannan dag från 1a December till julafton, där kommer matigare tips så som recept, julklappstips, pynt, kläder, inslagning osv. Utöver det så kommer jag lägga upp tips på julfilmer varje fredag och en adventstävling varje söndag, med start denna vecka och givetvis en massa andra juliga inlägg och små tips med! Jag är så himla taggad på detta, ni vet ju hur mycket jag älskar att skriva mina julinlägg! Hoppas det finns lite fler julälskare där ute, om en vecka sätter vi igång! (: As some of you might know by now, Christmas is my favorite time of year. This year I will have a series with christmas posts here on my blog so every other day from December 1st until Christmas Eve I'll publish a Christmassy post with a recipe, suggestions for gifts, clothes, wrapping, inspiration and so on. I will also publish tips for Christmas movies every Friday and have a giveaway every Sunday. I hope there are some Christmas lovers out there who want to share this wonderful time of the year with me, only one week left!

Gillar

Kommentarer

Amanda,
Älskar alla förberedelser inför julen och är så himla peppad inför massa julinlägg och tips ^^
momentswithme.blogg.se
isabel,
Ååh ÄLSKAR den här tiden, jag är supertaggad! Har följt din blogg länge, och den bidrar med så mycket då det kommer till min julkänsla i december. Tackar så mycket för det!
isabelwidjeskog.devote.se
Saga,
HURRAAAA!!! Äntligen jul, äntligen dina julinlägg!! Har själv börjat pynta för fullt, tidigare än någonsin (men bara med adventssaker och röda färger, inga tomtar och sånt riktigt än...)
sagasplace.tumblr.com
Emma Engström,
Åh, det låter verkligen toppen! Supermysiga bilder också 😊
emmaengstrom.vione.se
Fanny Staaf
,
Vad roligt att höra 😃
Fanny Staaf
,
Hahaha SÅ HÄRLIGT att di verkar vara lika taggad som jag!! 😊 Tycker absolut inte att det är för tidigt att pynta! Tycker också om att pynta två gånger, en gång till advent och sedan fylla på lite mer runt andra/tredje advent 😊
Fanny Staaf
,
SÅ HIMLA GLAD att höra att det är uppskattat 😃 Tycker det är absolut roligast att blogga nu också!
Fanny Staaf
,
Åhhh så kul att höra 😃 Kram!
Sofia
,
Åh så mysigt!!! Jag ser så mycket fram emot dina jultips 😊 Jag fick köpt Teadventskalendern, som du tipsade om förra året och längtar tills man får börja öppna den. Förhoppningvis en dag när jag är ledig från jobb ska jag bara njuta av ledigheten och baka lite 😉 det blir definitivt något klassiskt julbak plus nåt spännande som jag har hittat här 😊 Kramar /Sofia
Fanny Staaf
,
Hej Sofia! Vad roligt, jag ser fram emot att skriva dem 😊 Åh Teadventskalendern är BÄST! Så ledsen att jag inte kunde köpa en i år 😟 Hoppas du får en massa bak gjort och mycket julkänslor 😊 Kram!