Uteserveringspremiär, långpromenad & ettårsfirande


Älskade färgerna inne på Filippa K i veckan, bara mina favvosar

/

Jobb jobb jobbFörra fredagen hade jag en frukostdate med Anna på Mellqvist, så mysigt med lite uppdateringar om varandras liv tillsammans med mumsig frukost sådär i början av helgen.Ny jumpsuit som ni kan hitta HÄR (adlink)

/

Sushilunch med Lisa efter två långa inspelningar i studion, mums!Förra helgen mötte Andreas och jag upp dessa två favoriter på Vau De Ville för årets första uteserveringshäng! Det blev vin, en massa skratt och lite planer för våren.

På vår ettårsdag blev det ett besök på Fondueboden. Inga ord för hur mycket jag älskar fondue.

/

Hötorget har årets vackraste utbud just nu! Var förbi i fredags och köpte lite fint till helgen.Jag fick detta suuuperfina halsband med matchande armband av Andreas i 1-årspresent, blev SÅ glad! Jag älskar ju enkla smycken och dessa var verkligen mitt i prick. Tack älskling!Födelsedagsfest för Jill och Tina!

/

Vacker himmel innan vi lämnade GöteborgEn långpromenad Kungsholmen runt har blivit något av en helgtradition nu (så länge vädret tillåter)! Älskar att gå så länge så att det verkligen känns i både rumpa och ben. Denna gång hängde även Lisa och Rickard med men det fick jag inte med på bild!Hur fina var inte dessa flaskor med bubbel som jag hittade till Jill och Tina? Jag hoppas att de är goda också!

/

Skaldjursmiddag hemma. Andreas älskar räkor och jag måste typ blunda när jag äter kräftor för att jag tycker att det är så gott ;)


Gillar

Kommentarer

Emiz
Emiz,
Vilken fin garderob! Grattis på eran ettårsdag i efterskott, ni är super fina! Kram☺️
nouw.com/emiz
Malin
,
vad köpte du till andreas i 1-års present? och har du några tips för sådana presenter?
fannystaaf
fannystaaf,
Han fick en fin Whiskey som han älskar 😊 Jag skulle säga en upplevelse, kläder eller klocka är klassiker 😊
nouw.com/fannystaaf
Emmajerkesten
Emmajerkesten,
Så härliga bilder 😊
nouw.com/emmajerkesten
Emelie JS,
Så härliga bilder!!! Frukosten såg riktigt drömmig ut <3
www.devote.se/emeliejanssonsjogren