Breakfast with a view


För några dagar sedan så bytte vi ju som jag berättade ö och hotell, så nu är vi på Koh Phangan (inte för Full Moon Party, utan på andra sidan haha). Vi tycker inte riktigt lika mycket om detta hotell som det förra tyvärr, framför allt pga. stranden och solstolsområdet som inte alls känns härligt att ligga på, men utsikten är inte så mycket att klaga på som ni ser. Hela hotellet är byggt uppe på berget och allt från frukostrestaurangen och spat till alla andra restauranger, poolen och vårt rum har denna magiska utsikt. Jag kan inte se mig trött på den!

Ikväll gick vi ner på den stora stranden och hittade en middagsrestaurang som hade galet god mat där vi kunde sitta med fötterna i sanden och höra vågorna slå precis bredvid, så som man ska äta varenda måltid i Asien enligt mig! Jag återupptäckte fried rice, vet inte varför jag inte ätit det sedan jag var liten? Nu blir det det varje dag tills vi åker hem! Haha.


Gillar

Kommentarer

bysanna
bysanna,

Gud vad härligt! Vi håller på att planera en resa inför nästa vinter ev till Thailand igen, så ska absolut ta med Koh Phangan! 😊

nouw.com/bysanna
fannystaaf
fannystaaf,
Ja kika på det, men på rätt sida bara då det är väldigt stökigt på "full-moon-party-sidan" 😉 Vårt hotell hette Panviman!
nouw.com/fannystaaf
ISA,

Åh men wow, det där ser verkligen ut som nån Pintrestbild! Maaagiskt!

isabyl.se
fannystaaf
fannystaaf,
Drömmigaste starten på dagen!!
nouw.com/fannystaaf