VAD JAG SER FRAM EMOT...

December/Julen

Snart börjar julen! Jag längtar sååå mycket efter julpyntade gator och hem, julmys hemma med julgodis och glögg, julfilmer under en filt i soffan, första advent tillsammans med nära och kära, julklappsshopping, julfesten med tjejerna på Blomsterriket och så givetvis själva julafton som vi i år kommer fira med släkten på ett spa/herrgård.

Flytta

Gud så jag längtar efter flytten! Inte bara efter att flytta in i den nya lägenheten utan även att packa ihop allt i vår gamla och passa på att göra en riktig storrensning under tiden. Jag har så galet mycket kläder och saker som jag aldrig använder och nu ska jag verkligen vara hård i vad som får följa med och inte. Under inflyttningshelgen kommer Andreas familj upp från Göteborg och så hjälper även mina föräldrar till så jag tror att allt kommer gå sååå fort med ett sånt superteam!

Leta och köpa inredning

Nu snart när allt fix med våra gamla lägenheter är klart så är det dags att sätta igång på allvar med inredningen till nya lägenheten! Vi kommer köpa alla möbler nytt förutom soffa, TV och eventuellt soffbord då sängar, bord, stolar etc som vi har idag är alldeles för litet för den nya lägenheten. Jag funderade på om jag kanske ska lägga upp en liten inläggserie med tankar kring varje rum och vad vi kikar på i inredningsväg?

Thailand

I Februari åker vi till Thailand! Vi kollade på en massa olika resor och länder innan vi bestämde oss men sedan föll valet på Koh Phangan. Thailand är liksom alltid ett säkert kort när det kommer till mat, priser, väder, stämning och såklart... massage! ;) Längtar så mycket efter två veckor av sol, en massa kvalitetstid med min älskling och en paus från verkligheten innan vår och sommarsäsongen drar igång.

Bo i nya lägenheten

Förutom att köpa inredning och flytta in i nya lägenheten så längtar jag så mycket efter att bara bo i den! När man har haft en lägenhet på 33 kvadrat och dessutom bott två där blir så mycket vardagliga grejer lyxiga. Diskmaskin, tvättmaskin + tumlare, kunna stänga dörren om sig i sovrummet om man vill lägga sig/gå upp olika tider, ordentliga köksytor för matlagning, ett stort matbord för att kunna bjuda hem vänner, dubbelsäng, badkar, mer förvaring etc. Jag kan knappt bärga mig tills vi faktiskt får BO där i drömlägenheten som vi köpt och verkligen starta vårt liv tillsammans där. Det kommer ju förmodligen bli där vi planerar vårt bröllop, får vårt första barn osv. Blir helt pirrig!

25

Snart fyller jag 25 vilket ger mig lite blandade känslor. Jag har alltid tänkt på 25 som den perfekta åldern, att man är vuxen men samtidigt har hela livet framför sig, är fri och kan göra lite vad man vill. Av den anledningen känns det nästan lite jobbigt att fylla 25 för att den "perfekta åldern" snart kommer ligga bakom mig samtidigt som jag alltid har känt mig äldre än jag är och är säker på att jag kommer älska att vara mellan 25-35, so, bring it on! ;)

Gillar

Kommentarer

Linda
Linda,
Ja visa gärna mycket inredning! 😊
Sara
Sara,
Ja en inläggsserie hade varit så kul! 😊
Nouw.com/sarahjalmeby
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229