Vad jag ser fram emot i December


Hej fina ni!

Sista dagen på November. Någon annan som är galet taggad på första December imorgon? Så perfekt att det är på en lördag också. Se på julkalendern, öppna första lukan i min te + chokladkalender och verkligen sätta igång med julmyset. På söndag blir det julmarknad, julmys med familjen och tända första ljuset i staken såklart! Ikväll ska vi adventspynta hela lägenheten då vi inte hann det igår, men nu är jag ändå glad att vi har det kvar. Så mysigt sätt att starta en fredagskväll på! Hur som helst, här är lite mer saker jag ser fram emot i December:Gå ALL IN

Som jag skrivit tidigare så blev det inte så mycket julstämning för mig förra året. Jag jobbade väldigt mycket hela December och sedan flyttade vi en vecka innan jul så hela månaden spenderades bland flyttlådor. Så, ända sedan typ September förra året har jag planerat att gå ALL IN på December detta år! Jag ska fullkomligen bada i julstämning här hemma, se alla favoritjulfilmer, baka allt julgodis jag gillar, ha tända ljus och julmusik varje dag och inte slå in en enda julklapp halvdant.


Glöggmingel
Vi har tänkt ha ett glöggmingel för våra fina vänner här hemma och det ska bli sååå mysigt!


Klä julgranen
Jag vet inte vad det är med mig men just i år känns julgranen väldigt speciell. Kanske för att det är första gången jag kan ha en hemma sedan jag flyttade hemifrån? Jag ser i alla fall sååå mycket fram emot dagen vi ska köpa gran och kvällen vi ska klä den. Sedan är ju julgranen maximal julkänsla så jag känner att den kommer lyfta hela lägenheten när den väl står på plats och lyser och glittrar :)


Julafton
I år firar vi julafton hemma hos oss med både min och Andreas familj! Ska bli sååå mysigt med alla samlade och första gången vi (jag, haha) håller i julen själv. Extra mys!Ledighet

Både Anderas och jag har tagit ledigt under klämdagarna så vi kommer vara lediga 21 December till 7 Januari! 2,5 veckas ledighet med nästan ingenting planerat. Händer det ens? Haha. Ser fram emot maaaassor av kvalitetstid med min favoritperson, mys med alla våra fina nära och kära och en vända till Göteborg.


Julbord
Hur nice är det inte med alla julbord? Jag ska på bland annat iväg med både tjejerna på kontoret samt Andreas jobb, så mysigt och så GOTT!


Nyårsafton
Det nya året ska firas in på västkusten tillsammans med Emma, Anton, Johan och Vickan! Favoritgänget i kombination med nyår och en sommarstuga kan ju inte bli annat är grymt!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229