Vad jag ser fram emot i mars


Hej mars! Egentligen tycker jag att mars är den värsta månaden på hela året men i år har jag faktiskt en massa roligt att se fram emot, bland annat det i listan nedanför men även lite annat kul på jobbet, andra födelsedagsfiranden etc. Så nu kör vi, en sista månad att beta av innan våren kan komma på riktigt!


Födelsedagsfirande i efterskott

På söndag ska vi fira min födelsedag lite i efterskott med familjen vilket ska bli mysigt. Det blir lite fika och trevligt sällskap bara, den perfekta söndagsaktiviteten! Eventuellt så ska vi även förbi mamma och pappas nya lägenhet som de precis har köpt bara typ hundra meter från oss och spana in den, är sååå nyfiken!


Påsk

Det ska blå så mysigt med påskhelgen! För det första så är det ett riktigt vårtecken med påsk men sedan är det ju inte helt fel med långhelg heller. Vi har inte helt bestämt vad vi ska göra än men det lutar åt att åka till Göteborg!


Sommartid

Det blir sommartid vilket innebär ljuuuus! Drömmen för en bloggare som kämpar mot ljuset hela vinterhalvåret. Lyxigt att få en extra timme sådär bara över en natt!Ettårsdag

Jag och Andreas har vår ettårsdag i slutet av mars! Det känns som att vi alltid har varit tillsammans samtidigt som det har gått fort också. Vi har inte bestämt vad vi ska göra än, det är mitt i veckan och ligger ihop med påskhelgen så vi kanske tar och slår ihop det :)


Shoppa vårkläder + basgarderob

Jag ska börja kika efter tillskott till vårgarderoben och även ta ett ordentligt tag i min basgarderob, men jag tänker att de kan gå hand i hand. När jag tänker på hur jag vill gå klädd i vår så är det framför allt fina basplagg i olika kombinationer jag ser framför mig så jag kanske ska börja lägga fokus där.


Inflyttning + 25-årsfest

Nästa helg ska vi ha inflyttning + 25årsfest för alla våra vänner. Det ska bli såå roligt både att visa dem lägenheten men också att ha alla samlade på ett och samma ställe!


Gillar

Kommentarer

tufwa
tufwa,

Åhhh är också så himla glad för att det är Mars.. våren närmar sig!

nouw.com/tufwa
matildadanielssons
matildadanielssons,

Älskar mars av den anledningen att våren äntligen är på ingång! Längtar!!

nouw.com/matildadanielssons
isabylund
isabylund,

Helt galet att det faktiskt är mars! Då kommer väl uteserveringar och allt?! Can't wait!! Du verkar ha massa kul också, hurra!

nouw.com/isabylund
Jenny
,

När det blir sommartid förlorar vi ju en timme.

fannystaaf
fannystaaf,
Det blir ljust en timme längre på kvällen 😊
nouw.com/fannystaaf