VAD JAG VILL GÖRA I HÖST

HELLO SEPTEMBER!

September is here! Som ni som hängt med här ett tag redan vet, jag äääääälskar hösten. Jag tänker dock inte omfamna den helt och hållet förän vi kommer hem från Rhodos, så tills dess tänker jag låtsas att det är sommar. Igår var det dock en riktigt ruskig första höstdag så då smygstartade jag med stickat, tända ljus när jag jobbade hemma i köket och en extra kopp te, mmm... Här är i alla fall lite grejer jag vill göra i höst:

Baka mer

För några år sedan bakade jag ofta men nu är det som att jag aldrig har tid. I höst vill jag börja baka lite igen, gärna med äpple, nötter, kola och andra höstiga smaker!

Lära mig att koppla bort jobb

Jag älskar älskar älskar mitt jobb, men ibland måste man koppla bort det för att kunna vila hjärnan och det är verkligen obeskrivligt svårt när man är egenföretagare. Jag ÄR ju nästan mitt företag och vill helst kolla och svara på min mail dygnet runt. Från och med i höst ska jag dock bli bättre på att stänga ner mailfönstrerna på datorn när jag slutar jobba på kvällen så att jag inte "råkar" kolla den och jag ska inte heller kolla mailen och Instagram det första jag gör på morgonen utan vänta tills efter frukost. Jag vill verkligen vara ännu mer fokuserad och produktiv när jag väl jobbar och sedan koppla av det mer när jag inte gör det.

Åka på höstweekend i Sverige

Ibland känner jag att man missar årstiderna lite när man bor i innerstaden. Man ser inte så mycket natur vilket verkligen är en stor del av säsongsövergångar. Så, jag och Andreas har bestämt oss för att åka på en liten höstweekend! Drömmen hade ju varit Skottland eller Alaska men tiden finns inte riktigt för det så istället siktar vi på att ta oss ner till Brunskär. Sååå mysigt att bara åka ut på ön med en massa god mat och bo där en hel helg. Gå runt i mysiga kläder, ta kyliga promenader runt ön, höra regnet smattra mot rutorna, tända brasan, se de höga vågorna på det mörka havet precis utanför, äta gott, läsa, se på film på kvällarna och bara njuta av hösten. Yes please!

Rivstarta en ny säsong

Jag är såååå taggad på att sätta igång med en ny bröllopssäsong! Nya härliga brudpar och nya fantastiska bröllop att planera. När börjar vi?!

Äntligen få i ordning i lägenheten

Nej, nu är det dags. Det är så mycket smågrejer som behöver fixas i lägenheten som jag bara skjuter upp hela tiden. Varför inte bara göra det så att man kan njuta av en färdig lägenhet sen? Tv'n ska upp på väggen, knopparna och handtagen i köket ska bytas, stolsdynorna ska kläs om, jag ska köpa hem ett litet träd, slänga en byrå, ta bort den fula taklampan som ändå inte fungerar och måla om badrumsspegeln.

Höststäda

Jag vill även göra en rejäl utrensning! Både i garderoben, köksskåpen och skafferiet.

Gillar

Kommentarer

ISA
ISA,
Vet du? Hittills har jag känt att alla höstlistor och inlägg har gett mig smått ångest, MEN detta var faktiskt ett himla mysigt <3
isabyl.se
Jenny
Jenny,
Vad mysigt! Och att höstmysa i Sverige låter ju underbart! I år får jag inte riktigt samma höstkänslor som jag brukar. Just nu bor jag nämligen utomlands för en period på fyra månader. Jag är med om så mycket nya och spännande saker så höstmyset blir inte riktigt samma sak i år.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229