Vad jag vill göra i September


Hej September! Ni som följt mig länge vet att jag i vanliga fall hade kastat mig över hösten nu, bombat er med höstiga inspirationsbilder, klädkollagen, filmtips och skrivit listor över allt jag älskar med hösten. För mig är dock hösten en nystart och innebär att man kommer tillbaka till rutiner, ett lite lugnare tempo och en massa mys såklart så därav kommer jag skjuta lite på hösten i år. Min bröllopssäsong är nämligen inte över förän den 28e September så fram tills dess kommer jag ha väldigt intensiva veckor, ett späckat schema och vara bortrest en del. Så i år tänker jag köra på med lite sommarmode under September också och sedan gå all in på hösten i Oktober! Nedan är lite tankar om vad jag vill göra/ser fram emot i September, men som sagt så blir det lite utav en mellanmånad :)

Italien
Jag åker två vändor till Italien nu i September! Båda gångerna är för bröllop men den första gången ska vi även semestra några dagar innan vi åker hem. Ska bli så roligt med en tjejresa, uppleva en ny del av Italien (Milano & Como) och dricka en massa procecco! Även fast allt är väldigt intensivt nu så ska jag verkligen försöka njuta och vara i nuet när vi är där.

Gröna smoothies
Jag har alltid älskat frukt och grönt men det senaste har jag verkligen ätit för lite av båda delarna. Jag äter ofta sallad när jag köper lunch på kontoret eller när vi beställer hem mat men jag är väldigt dålig på att köpa hem frukt och grönsaker och när jag väl gör det får vi nästan alltid slänga det mesta. Så, nu skulle jag vilja komma igång med lite nyttiga, härliga smoothies! Kanske köpa hem takeaway-smoothiemuggar så att man kan ta med sig den på vägen till kontoret på morgonen? Andreas äter aldrig frukost alls på vardagar så tänker att jag ska få med honom på denna nya morgonrutin också!

Hitta en ny serie att strecktitta
Nu var det länge sedan vi hade en ny serie som man blev riktigt sådär besatt av. Något som man längtar hem till på kvällen och bara vill se ett avsnitt till av hela tiden! Jag har verkligen letat igenom heeela utbudet på både Netflix och Viaplay utan att hitta något som känns intressant. Några tips? Just nu ser jag och Andreas om New Girl tillsammans och när jag kikar själv har jag börjat om med Gilmore Girls för att det ger en så mysig höstkänsla! Men, som sagt, jag skulle vilja ha något otittat att sätta tänderna i nu i September.

Rösta
Jag ser fram emot att rösta nästa helg! Detta val känns så himla viktigt och jag har verkligen satt mig in i det ordentligt i år vilket både gjort mig mer intresserad och mer säker på min röst men också väldigt arg i många situationer, haha. Så, det känns väldigt viktigt att få rösta!

Inhandla nyckelplagg
Inhlandla några nyckelplagg till höstgarderoben. Jag har verkligen upptäckt värdet i att köpa färre men dyrare plagg. Jag investerade i 3 dyrare plagg innan sommaren, en klänning och 2 kjolar, gissa vad jag har använt nästan varje dag? Jo, något av de tre plaggen. Så, jag tänkte shoppa mer planerat i höst och först kika igenom alla nya höstkollektioner och sedan välja ut smarta köp!


Gillar

Kommentarer

moahakansdotter
moahakansdotter,
Gillar dina sådana här inlägg där du listar vad du ska göra/ser fram emot under månaden! Och jag ser SÅ mycket fram emot dina höst-inlägg, det & julen är bara Du på något sätt! 😍🍂🍁
nouw.com/moahakansdotter
erikssontowa
erikssontowa,
superbra inlägg 😊
nouw.com/erikssontowa
Cassandra
,
Tips på serier som jag tror finns på Netflix (du kanske har sett dem redan dock)
scandal - så himla bra, tittat på den själv men funkar med pojkvän
suits - samma här såå bra serie
riverdale - en serie jag streck tittade på och helt ok
Sofia
,
Hej, kan du inte lägga upp tips på just sådana nyckelplagg till hösten? Jag försöker tänka precis så jag själv, men det har resulterat i en BRA basgarderoben, men också en rätt tråkig garderob. Jag skulle vilja få tips om lite roligare nyckelplagg - som både är stilsäkra men också lite roligare.