Vad jag vill göra under julledigheten + boktips


Nuuuuu bästa ni är det dags för två veckors ledigt! ÅH vad härligt det ska bli att vara ledig så pass länge utan att det är för en resa eller liknande. Ska bara mysa och få en massa kvalitetstid med Andreas och våra familjer. Här är lite av vad jag vill göra under dessa veckor :)

Fira jul!
Ledigheten börjar med att fira jul såklart! Ska bli så härligt att fira med både min och Andreas familj, och hemma i vår lägenhet som vi fixat med hela December för att få den så mysig och julig som möjligt. God mat, bästa sällskapet, Kalle, härlig julmusik, lite spel och några julklappar såklart.

Gå långpromenader
Det bästa med att vara ledig är ju att man inte har någon tid att passa, och då kan man passa på att gå lååånga, härliga promenader!

Ha Harry Potter-marathon
Vi har planerat sedan förra julen att ha ett Harry Potter-marathon i mellandagarna! Haha. Och nu är det äntligen dags. Ska bli så himla mysigt, och galet lägligt att Cmore fick in alla 8 filmer tidigare i veckan.

Äta rester från julen
Om det finns något som är bättre än julbord så är det ju resterna från julbordet, och alla godisrester såklart! Tänker att vi ska leva på det dagarna efter jul ;)

Shoppa på mellandagsrean
Lite reashopping blir det nog också! Förmodligen inte i butik (får alltid lite panik av det), men hemma i soffan. Hoppas jag kan fynda lite fint för våren, samt ladda upp med en ny omgång smink som börjar ta slut.

Ha helt oplanerade dagar och ta dagen som den kommer
Ser så mycket fram emot att vakna på morgonen och bara ta dagen som den kommer. Se på film till frukost, ge oss ut på äventyr, äta goda grejer och bara få 100% kvalitetstid. Som en 2-veckors helg!

Åka till Göteborg
Vi ska åka en vända till Göteborg också såklart! Både för att fira nyår med våra fina vänner samt bo hos Andreas föräldrar i några dagar. Det ska bli så härligt att komma ifrån stan lite också!Tänkte passa på att ge ett litet boktips också om ni vill ha något juligt att läsa under ledigheten! Denna var så mysig och stämningsfull, precis som en RomCom i bokformat :)


Gillar

Kommentarer

KellyEricsson
KellyEricsson,
Så fina bilder!
nouw.com/kellyericsson
simoneeriksson
simoneeriksson,
Åååå så mysigt!<33
nouw.com/simoneeriksson
cissili
cissili,
Så mysigt! 😊
nouw.com/cissili
tjejanslife
tjejanslife,
Låter mys!😍
kika gärna in min blogg😊
nouw.com/tjejanslife