VAD SKA JAG GÖRA MED BLOGGEN?

Det senaste året har jag funderat mycket på vad jag ska göra med bloggen. Ända sedan jag flyttade till Australien så har ju ni blivit betydligt färre vilket jag även hade räknat med då jag själv slutat följa varenda bloggare jag följt som flyttat utomlands. Jag vill bli inspirerad på hemmaplan och jag anade att det stämde även på er. För ca ett år sedan så började jag själv känna mig väldigt oinspirerad och att bloggen alltid kom i kläm. Jag hittade varken tid eller ork att uppdatera på samma sätt som innan. Jag hade liksom byggt upp något så stort, något som krävde både dagliga uppdateringar och skyhög kvalitet som jag inte kände att jag kunde matcha längre. Nu när jag har startat företaget och har en massa andra bollar i luften kan det ibland kännas nära på omöjligt att hålla bloggen på den nivå jag vill ha den.

I somras bestämde jag mig för att lägga ner bloggen. Jag ville köra året ut för att få ett snyggt slut men från och med 1a Januari 2017 skulle jag gå vidare. Men, nu när det närmar sig så börjar jag bli osäker. Jag älskar ju att blogga! Jag älskar att dela med mig av min vardag, att skriva om mina tankar, att visa upp mina outfits, tipsa om saker jag gillar och prata med er i kommentarsfältet så det börjar kännas väldigt sorgligt att lägga ner detta som jag jobbat på så länge, speciellt nu när jag flyttar hem till Sverige igen. Så jag har börjat fundera, om jag kanske ska dra ner på kvalitén? Fortsätta blogga dagligen, kanske till och med flera gånger om dagen och dela mer av min vardag men det blir mycket mobilbilder och lite kortare inlägg? Eller ska jag hålla kvalitén på både bilder och inläggsidéer och bara skriva någon gång i veckan istället? Jag känner nu när det börjar närma sig det planerade slutet att jag gärna vill fortsätta, men om det ska fungera måste jag ändra upplägget för att det ska gå ihop med mitt liv som egenföretagare och allt annat som mitt "nya" liv innebär.

Så, som med alla andra stora beslut kring bloggen så skulle jag vilja bolla detta med er, eftersom att vi är ju här tillsammans! Utan er skulle det inte vara någon blogg. Vad är viktigast för er att det finns kvar? Är det roligast att följa vardagen? Eller är kvalitén viktigare? Varför läser ni just min blogg? Jag vet att få kommenterar nu för tiden men jag skulle verkligen uppskatta er input på det här och se om vi tillsammans kan hitta en bra lösning!

Gillar

Kommentarer

Susan
Susan,
Din blogg är min favorit! Jag får alltid mängder av inspiration från dig och jag röstar därför helt klart för fler inlägg med lägre kvalité. Jag har pluggat juridik i 4 år och är på min sista termin nu utan att det har känts helt rätt. När jag läste att du hade pluggat till bröllopskoordinator så var det som att polletten trillade ner och jag förstod vad jag ville göra. Du får inte sluta blogga! Jag älskar att få följa dig i ditt liv och få idéer och det är så roligt att följa dig som bröllopskoordinator! Kram Susan
Sofie
Sofie,
Nej sluta inte! Jag fastnade för din blogg direkt och sedan dess har jag inte kunnat sluta. Bloggen är så personlig, men ändå kan man relatera till sig själv. Inspirationen flödar när jag läser dina inlägg, allra mest gillar jag inläggen om mode, recept, diy, tips och spontana vardags inlägg. Det gör ingenting om kvaliteten dras ned, men kan va kul någon gång i veckan. Kram!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229