Vad som hänt sedan sist


Hej bästa, fina ni! Nu är jag tillbaka från min oplanerade paus. Det blev helt enkelt för mycket med allt nu när jag har högsäsong som många av er verkar förstå. Nu är jag i alla fall tillbaka även fast det kanske kommer gå lite knackligt i början, jag har fortfarande mina två mest hektiska månader framför mig men några uppdateringar här och där vill jag gärna få in ändå :) Jag tänkte att vi skulle kika lite på vad som hänt sedan vi "pratade" sist..


SPENDERAT 3 VECKOR PÅ VÄSTKUSTEN
Under Anderas semster jobbade jag från västkusten så att vi kunde vara där nere och få ett miljöombyte. Det blev en massa familjetid, soliga dagar, båtturer, god mat (trots grillförbud) och spelkvällar. Finns inget bättre än sommar på västksten, speciellt inte när det är en sommar som denna!


HAFT NÅGRA BRÖLLOP
Jag har haft hälften av årets bröllop och alla har varit så härliga! Som vanligt är det lite blandade känslor när jag åker hem på bröllopskvällarna. Glad och nöjd för att allt blivit så bra, att brudparen varit så underbara tillsammans och att vi är i mål med något vi planerat så länge, men samtidigt lite sorgsen för att det är över.


SATT IGÅNG MED EN MAKEOVER I SOVRUMMET
Ja, det var ett halvår sedan vi flyttade in och jag inredde sovrummet första gången men det blev helt enkelt inte bra. Det kändes alltid som "baksidan" av lägenheten och under sommaren fick jag upp en bild på precis hur jag vill att det sla se ut istället så nu är jag i full gång med makeovern! Vi har köpt en matta, sängbord (äntligen!), nytt överkast och ny skrivbordsstol. Lite andra detaljer är på g :)


FÅTT EN NY AFFÄRSIDÉE OCH BÖRJAT UTVECKLA DEN (STARTAR MITT ANDRA FÖRETAG I HÖST!)
En kväll på balkongen på västkusten slog businessblixten ner igen och en ny affärsidée föddes! Jag är ju inte den som väntar och suger på karamellen utan produkten är redan under uppbyggnad och jag siktar på att lansera den i September. Sååå taggad! Den har också med bröllop att göra men kommer ligga under ett nytt, separat företag.


BESTÄMT MIG FÖR ATT SPARA UT HÅRET
Efter mycket om och men har jag bestämt mig för att spara ut håret igen. Nu har jag såndär tråkig mellanlängd som jag bara behöver ta mig igenom men är riktigt taggad på lite längd igen!


BESTÄLLT SOFFA
Något annat vi väntat med länge är att köpa soffa. Just nu trängs vi i min gamla från lilla lägenheten och den är både för liten för rummet och för liten för oss två, haha. Nu är en större (och skönare) beställd och ska levereras i September. Det är så sjukt svårt med soffa för att man antingen måste välja en skön eller snygg, men jag tycker att vi hittade ett bra mellanting nu.


PLANERAT EN USA-ROADTRIP
Sedan Anderas och jag blev tillsammans har vi pratat om att vi vill roadtrippa längst både öst- och västkusten i USA. För några veckor sedan bestämde vi oss för att det inte finns någon anledning att vänta så nu har vi börjat planera för västkusten i vår.

Gillar

Kommentarer

Linaerix
Linaerix,
Men åh så fint!
nouw.com/linaerix
moahakansdotter
moahakansdotter,
Fint att höra ifrån dig igen! Tänkte att det var jobbet med högsäsongen nu som var anledningen till din frånvaro. Kul att du är tillbaka! 😊
nouw.com/moahakansdotter
Marika
,
Ja, hurra att du är tillbaka! Även om jag förstår att det berott på högsäsong/bröllopstider - men jag blir alltid glad när det är nya iblägg här!
Faronsson
Faronsson,
Men gud vad du hunnit med saker, wow! Vad härlig din sommar låter😍 O hösten kanske ännu bättre?💖
nouw.com/faronsson
Malin
,
Åh vad härligt!
Jag och min sambo ska till västkusten nu i oktober 😊
sarahjalmeby
sarahjalmeby,
ÄNTLIGEN! Har längtat efter fler inlägg ☺️
nouw.com/sarahjalmeby
Carro
,
Åå vill höra mer om roadtripen! Spännande 😊
Jenny
,
Vad spännande med det nya företaget! Att du hinner med allt!