Vår bröllopsinbjudan


Hej fina ni! Idag tänkte jag visa er vår bröllopsinbjudan som skickades ut till våra gäster för några veckor sedan. Allt är gjort av min fina vän och "typ kollega" med tanke på hur mycket vi jobbar ihop, hehe, Elins Art Studio!Själva inbjudan är tryckt på ett tjoooockt 600g bomullspapper med både guldtryck och boktryck. Jag älskar typsnitten Elin valde ut åt oss! Det bästa på hela inbjudan kan nog vara de små Tinderloggorna i kransen, ser ni dem? Haha. Jag och Andreas träffades ju på Tinder och jag älskar när man kan smyga in små personliga detaljer som denna i bröllopsdesignen!Såhär såg kuverten ut! Adresserna printades i samma typsnitt som våra namn på inbjudan och på baksidan präglades en kvist samt att vi hade ett vaxsigill med vårt monogram. Pricken över i blev vintagefrimärken som Elin hittade i en liten antikaffär åt oss :)Inbjudan kom i ett sådant här litet vackert paket med ett sidenband som höll ihop inbjudningskortet, en halvtransparent overlay samt ett litet häfte där alla detaljer om bröllopshelgen finns.

Jag är sååå nöjd med denna och kan knappt vänta på att börja ta fram alla trycksaker för bröllopsdagen tillsammans med Elin!


Gillar

Kommentarer

myjjohansson
myjjohansson,
Fanny... ert bröllop kommer vara definationen av ett drömbröllop, det är ingen tvekan om saken! Så vackra inbjudningar, Elin har verkligen gjort en fullträff! Kramar <3
nouw.com/myjjohansson
fannystaaf
fannystaaf,
Bästa My, TACK!! Och ja, Elin är verkligen mitt i prick 😊 Stor kram! <3
nouw.com/fannystaaf
Johannagrahn
Johannagrahn,
Gud vilka fina, wow wow 😍😍😍
nouw.com/johannagrahn
fannystaaf
fannystaaf,
Åhh tusen tack fina du! <3 <3
nouw.com/fannystaaf
hedvigliljeroos
hedvigliljeroos,
Åååh lycka till!! <3 magisk känsla att gifta sig, älskade det!
nouw.com/hedvigliljeroos
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså guuu vad fina!! WOW!
nouw.com/matildaberlin