Vår roadtipplan


Nu är det bara 3 dagar kvar tills vi åker, såååå taggad! Idag tänkte jag att jag skulle lägga upp våra 10 huvudstopp vi har tänkt göra under resan. Sedan har vi en massa mindre stopp vi gärna skulle vilja göra men detta är liksom "sovstoppen" skulle man kunna säga :)


San Francisco

Vi flyger till San Franscisco där vi spenderar den första natten, så här får vi en kväll och en dag man man säga. Lite tight kanske egentligen för en sådan stor stad men så blir det ju när man vill hinna så mycket!


Napa

Andra natten spenderas i Napa/Sonoma/Calistoga där vi har bokat in oss på lite vinprovningar och ska bo i en liten mysig stuga. Jag äääälskar ju vingårdar och vinregioner så har höga förväntningar på detta!


Lake Tahoe

Efter det bär det av till Lake Tahoe, är sååå taggad på detta! Det ställer till lite i packningen bara då vi helt plötsligt behöver packa med vinterkläder också men det tror jag garanterat att det kommer vara värt. Titta bara på utsikten och det magiska, turkosa vattnet! Här tänkte vi både hikea och ta oss ut på vattnet på något sätt, förmodligen i kayak.


Highway 1 & Big Sur

Efter det tänkte vi lägga några dagar på Highway 1 där vi bokat en av nätterna i Big Sur. Jag har även hittat en massa stopp på vägen som vi bara måste se!


Santa Barbara

Sedan blir det en natt i Santa Barbara. Vi har inte bokat något än då vi vill känna efter lite vad vi är sugna på, men jag har fått en massa spännande restaurangtips som jag längtar efter att prova!


Los Angeles

Efter det blir det LA och Malibu, min tidigare favorit. Detta blir första stället som jag besökt förut men Andreas har inte varit där tidigare så jag ser fram emot att visa honom allt och uppleva det själv igen såklart! Här blir vi nog kvar i några dagar, har inget bokat här heller dock då vi vill kunna känna efter lite när vi väl är på plats.


San Diego

Sedan har många tipsat oss om San Diego så vi tänkte att vi nog kör en natt där också. Några tips?


Palm Springs

Också ett av stoppen jag är lite extra taggad på, Palm Springs! Här har vi bokat ett jättemysigt, typiskt Palms Springshotell och tänkte relaxa lite vid poolen samt passa på att besöka Joshua Tree Park.


Las Vegas

Flyget hem går från Vegas! Här har jag ju också varit förut som ni som hängt med här ett tag vet och jag var inte jätteimponerad, men Andreas har inte varit här förut och jag tycker att man borde åka hit någon gång i livet så vi la till det också! Dessutom ville vi gärna se det sista stoppet och då passade det väldigt bra...


Grand Canyon

...Sista dagen kommer nämligen spenderas vid Grand Canyon! Jag har lite mixade förväntningar på detta. Jag tycker att jag har sett mycket magiska utsikter så förväntar mig inte att bli helt mållös, men samtidigt så säger folk att det är bland det bästa de gjort i sina liv så vi får se helt enkelt :)


Gillar

Kommentarer

Sara,
Åh vad underbart! Vilken inspiration! Jag har också drömt om att göra en roadtrip i USA så ska bli så kul att läsa om erat äventyr! Hur länge blir ni borta och vad för budget kommer ni ha/har ni? Gärna ett inlägg om de! Kram
sarassplace.blogg.se
Chanapha
Chanapha,
Åhh ser fram emot alla fina bilder! Rekommenderar verkligen lunch på Malibu Farm <3
nouw.com/chanapha
kimelin
kimelin,
Åhh vad roligt det låter med roadtrip! Har aldrig varit på en, måste se till att göra nån gång!
nouw.com/kimelin