Våra Save The Dates är ute!


Såhär fina blev våra Save The Date's!

När dessa kuvert började trilla ner i våra gästers brevlådor i måndags så blev allt så himla verkligt. Vi ska gifta oss! Och gästerna är bjudna! Jag tycker alltid att Save The Daten ska vara väldigt enkel så att man lämnar mycket utrymme för desingen men samtidigt att den ska ge en liten hint och känsla för bröllopet. Därför satsade vi på att använda våra färger (vitt, beige, guld) och en bild på lokalen. Jag är så himla nöjd och de känns verkligen "oss"!

Ni som följer Fanny Staaf Events vet att jag jobbar väääldigt nära med Elin på Elins Art Studio så givetvis fanns det inte en sekunds tvekan om att det är hon som kommer göra alla våra trycksaker och skyltar. Efter alla år vi har jobbat tillsammans kan hon nästan min stil nästan lika bra som jag kan den själv så det är lite som att bolla idéer med sig själv, haha. Kan inte bli bättre!

Nu är det dags att börja klura på inbjudan....


Gillar

Kommentarer

kristinajuliette
kristinajuliette,
Wow så fina kort! Vi valde också att skicka ut Save the date till våra gäster ca 1 år innan... och de var många som tyckte att det var en rolig och en fiffig grej <3 Ni kommer att få ett så fint bröllop har jag en känsla av! Kram och lycka till med allt, ni har den bästa tiden framför er med all planering! <3
nouw.com/kristinajuliette
Johannagrahn
Johannagrahn,
Åh vad fina 😍😍
nouw.com/johannagrahn
elinmnsson
elinmnsson,
Gud så fina, blev jätte bra!! <3
nouw.com/elinmnsson
elinmnsson
elinmnsson,
Gud så fina, blev jätte bra!! <3
nouw.com/elinmnsson
matildardn
matildardn,
Åhh va drömmigt! <3
nouw.com/matildardn
Erika
,
Vart är kuverten ifrån? Samt vart hittade du frimärkena?