Vårblommor, vigselringar & menyprovning


Jag äääälskar ljuset i vår lägenhet såhär på våren! Jag älskar ljuset i vår lägenhet året runt, det är verkligen bland det bästa med vår lägenhet, men det är extra magiskt på våren.

/

Fick denna superhärliga vårbukett av Matilda i helgen, hur fin? Jag vill börja köpa mer mixade buketter, jag köper nästan alltid en bunt av samma blomstersort men framöver blir det nog mer mixat :)Månadens naglar! Jag har kört naturliga lääänge nu men det blir liksom bäst så, haha. Kanske ska skoja till det med vitt eller beige nu närmare sommaren ;) Jag ville ändra formen lite på dem nu sist så när jag kom in till salongen sa jag till min nageltjej att jag ville "göra något annorlunda den här gången" och det riktigt glittrade i ögonen på henne när hon frågade om jag ville ha en färg, haha. Tyvärr, bara en något annorlunda form ;)

/

Uteserveringarna har öppnat!
I lördags var vi hemma hos mamma och pappa på denna pangbrunch! Kan man önska sig något mer en lördagsförmiddag? Solen sken dessutom så efter brunchen blev det kaffe och te ute i solen.Vi var och tittade på några bröllopslokaler, och denna hade galna ceiling goals!

/

Lite shopping på FilippaK. DENNA fick följa med hem (adlink).Ni som följer mig på Instagram (@fannystaaf) såg att jag försökte välja vigselring förra veckan. Det var INTE det lättaste, haha. Men, beslutet är taget :) Vilken det blev får ni se längre fram!

/

Skål för helg!
Våååår <3

/

Hade Anna från Rental Stories över på kontoret! Vi valde ut tyger för lite nya produkter de ska ta in, längtar längtar längtar :)Årets första utomhusfika!Tog in lite fina, våriga grenar från mamma och pappas trädgård.

/

Fina Stockholm i vårsolenProvsmakade en bröllopsmeny tillsammans med ett av mina brudpar. Njöt av varenda tugga av denna trerätters, kommer bli magiskt!

/

Bara en till på körsbärsblommorna...... (vi alla vet att det blir ännu fler haha)Vårfixade håret hos bästa Julia

/

Min go-to det senaste: Varmrökt lax, quinoa och ugnsrostad broccoli. Yum!Finaste, bästa Fanny Staaf Events-tjejerna (saknas en!) <3

/

Fick feeling och band en vintrig brudbukettMin assistent Nora tyckte det var lite deppig stämning på kontoret här om dagen när vi både hade en stor vattenläcka + att vi försökte lösa alla problem som uppstått i och med corona, och då kom hon med denna låda jordgubbar för att pigga upp! Hur bra? Henne behåller jag ;)

/

Och så avslutningsvis bara en bild på min superfina weekendbag som jag fick av Andreas i julklapp.


Gillar

Kommentarer

Camilla
,
du Som har sett allt och lite till, kan inte du tipsa om fina bröllopslokaler i och runt om Stockholm? 😍 jag skulle egentligen ha gift mig nu i augusti men under rådande omständigheter kommer det nog att skjutas till nästa år.
Vi har ett ställe men som kanske inte känns helt 100 så om vi ändå måste boka om till nästa år så kanske man ska passa på att även kolla på lite andra ställen...
ser att ni ska gifta er 2 dagar efter vårt planerade datum, hur har ni resonerat med att fortfarande ha ert bröllop trots rådande situation? Jag är SÅ kluven!