Vårstäda ditt liv - Del 1 av 4


Under mars kommer jag ha en liten inläggsserie här på söndagar, nämligen med hur jag tänkte vårstäda mitt liv. Ni kan se det som inspiration, eller kanske en challenge, oavsett hoppas jag att ni vill hänga med mig på detta de kommande veckorna så att vi känner oss nya, fräscha och organiserade lagom tills att våren börjar på riktigt i april!

Nu kör vi!


.

Del 1 - Vårstäda hemmet

  • Börja med klassikern - garderoben. Rensa ur den helt och släng, skänk eller sälj allt som inte längre passar, som gått sönder, slitits ut eller som du inte använt det senaste året. Detta gäller även underkläder!
  • Alla skåp. Rensa igenom köksskåpen och annan förvaring och släng, skänk eller sälj allt som du inte använder, är udda, har slitits eller gått sönder. Tex porslin, handdukar, lakan, köksredskap etc.
  • Gå igenom all mat i kylen, frysen, skafferiet och kryddhyllan. Släng allt som har gått ut och gör en lista på vad du behöver ersätta.
  • Ni vet den där lådan/högen med papper och andra småsaker som inte har någon plats? Den ska också rensas. Sätt allt du behöver ha kvar i pärmar och återvinn resten.
  • Rensa igenom badrumsskåpen! Släng allt som har gått ut eller känns gammalt och släng/ge bort allt du inte längre använder men som det finns kvar av. Jag slängde tex massa gamla nagellack som helt torkat ihop.
  • Avsluta med en riktig storstädning! Rengör alla ytor och gör även rent inne i skåp och lådor.


Jag känner mig redan lite lättare och mer harmonisk, missa inte del 2 nästa söndag!


Gillar

Kommentarer

hemmahoseleonor
hemmahoseleonor,
Vilken toppen ide, tack för all pepp <3 Jag har förbrett ett inlägg om våren som ska upp på fredag. Skulle jag kunna få spinna vidare på det inlägget med att ta ut delar från ditt upplägg på mina kommande vårinlägg. Tycker dom var super bra. Men vill inte "kopiera" Jag vill höra om du är okej med det? Ha en fin dag
nouw.com/hemmahoseleonor
fannystaaf
fannystaaf,
Hej Eleonor! Vad roligt att du gillar inlägget 😃 Givetvis kan du dela det vidare, hänvisa till mitt inlägg också bara 😊 Kram!
nouw.com/fannystaaf
hemmahoseleonor
hemmahoseleonor,
Tack självklart <3 det gör jag. Din blogg är fantastiskbra gillar mixen du har. Det finns något för alla =) Kram
nouw.com/hemmahoseleonor
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229