Vecka 10


Hej alla! Hur var er helg? Min var perfekt. Hände mycket ute i lördags (fotade, promenerade, åkte ut till min morbror för släktmiddag på kvällen etc) och så en galet lugn söndag i soffan igår. Underbart och redo för ny vecka nu! Det börjar verkligen dra ihop sig för sommarens bröllop snabbare än man tror nu, mitt första är i maj och det är ju bara två månader kvar. Man märker det på att det blir snabbare tempo med både möten och mail också, både brudparen, leverantörerna och jag får mer gjort. Så kul! Hur som helst, såhär ser veckans planer ut:

Måndag: Började dagen med ett designmöte, sprang sedan till kontoret i snöstormen där jag ska beta av kontorsjobb hela dagen. Ikväll ska jag till studion och spela in två avsnitt med Lisa + en gäst.

Tisdag: Bloggjobbsdag! Jag ska fota, förbereda inlägg, hämta ut paket osv. Jag ska även förbi salongen vid lunch och fixa naglarna.

Onsdag: Kontorsdag med Alicia. Det blir några möten och så ska vi ta fram designkonceptet till nästa veckans omslagsplåtning. På eftermiddagen blir det semmelfika med tjejerna på nya kontoret (en dag sent)!

Torsdag: Kontorsdag och så ska jag eventuellt träffa vår vän David och börja designa vårt nya soffbord som han ska hjälpa oss med! Såå spännande!

Fredag: Tänkte mysa till det och jobba på något café på förmiddagen medans vi har hemstäd hemma, och på eftermiddagen ska Lisa och jag podda över telefon och stämma av lite annat.


Gillar

Kommentarer

simoneeriksson
simoneeriksson,
Tycker verkligen om sånna här typer av inlägg! Önskar dig en supervecka!<33
nouw.com/simoneeriksson
fannystaaf
fannystaaf,
Så roligt att höra, så kör jag på med dem 😊 Detsamma!
nouw.com/fannystaaf