Vecka 10


Vecka 10 är här! Alltså har nästan en femtedel av året redan gått, var det inte nyårsafton alldeles nyss? Idag fick jag en riktig rivstart på en väldigt uppbokad vecka med en massa härligt poddjobb tillsammans med Lisa. Sedan jag kom hem på eftermiddagen har jag suttit och riktigt suuugit i mig inspiration. Just idag har jag känt ett extra behov av Instagram och Pinterest, jag har så mycket energi efter Thailand så jag behöver bara hitta lite inspiration till vad jag ska lägga det på. Jag har bland annat äntligen klurat ut (tror jag) vad jag vill göra med sovrummet och även hittat fin outfitinspiration. Nu ska jag dela veckans planer här och sedan ska jag sno ihop en måndagsmiddag till mig och Andreas :)


MÅNDAG
Spendera större delen av dagen i studion med Lisa, vi spelade in poddavsnitt både med och utan gäst. Sedan hade vi ett planeringsmöte med vår praktikant och när jag kom hem bockade jag av helgens mail.

TISDAG
Veckans bloggdag! Ska planera och förbereda veckans bloggning. På kvällen ska jag träna med Anna och Emma.

ONSDAG
Jobba hemifrån på förmiddagen, luncha med Lisa, Andreas och Rickard och sedan slutar jag för dagen redan vid lunch (lyx!) för att möta upp mamma i Mall of Scandinavia och vårshoppa lite.

TORSDAG
Jobba med min praktikant Anna p�� förmiddagen och göra lite administrativt jobb + ta ett telefonmöte på eftermiddagen. På kvällen ska jag troligtvis på bio med Jill och Tina.

FREDAG
Morgonmöte med min fotograf Isabelle som jag jobbar mycket med för att prata om lite framtida projekt, Yoga på lunchen och sedan knyta ihop arbetsveckan och alla veckans projekt som jag inte hunnit klart med innan jag går på helg.

LÖRDAG & SÖNDAG
Helg! Vi har inflyttning/25-årsfest på lördagen så helgen kommer nog mest kretsa kring det, på söndag planerar jag att göra i.n.g.e.n.t.i.n.g ;)

Gillar

Kommentarer

johannamsjolin
johannamsjolin,

Härliga inspo bilder!

nouw.com/johannamsjolin