Vecka 11


Halloj nya veckan! Om jag fick ett riktigt rivslut på förra veckan som jag skrev så fick jag en ännu bättre rivstart på den här. Min praktikant Anna och jag har suttit på ett café och jobbat hela dagen vilket resulterade i två moodboards (en till ett brudpar och en för ett annat projekt), ett designkoncept och så lite annat smått och gott, måste vara något slags kreativitetsrekord för mig! Haha. Hur som helst så har jag haft en så himla rolig helg också, vår fest i lördags var verkligen lyckad (men kändes för kort, hann knappt prata med alla!) och igår gjorde vi precis som jag hade planerat, ingenting.

På tal om något annat, hur fantastiska är inte dessa orkidéer som Emelie hade med sig till oss i lördags? Ren magi!! Jag är inte jättemycket för orkidéer som krukväxt (gillar fluffigare silhuetter i mina fönster, hehe) men som snittblommor är de verkligen oslagbara. Nu ska jag skriva ner veckans planer här nedanför och sedan köra en sista mailrunda innan jag avslutar för dagen.


MÅNDAG
Jobba med Anna hela dagen och bocka av en massa kreativt arbete.

TISDAG
Veckans bloggdag, ska även köra en liten vända på stan för att fixa några ärenden och på kvällen ska vi ut och äta för att fira Emmas födelsedag!

ONSDAG
Veckans jobba-hemma-dag då jag ska sitta i pyajamas och fullkomligt drunkna i jobbet hela dagen. Det är alltid då jag får som mest gjort! Det blir dock ett litet avbrott för fika med Cecelina (en av mina fotografer) på eftermiddagen samt träna med Emma på kvällen. 

TORSDAG
Kontorsjobb och ett träningspass på förmiddagen och sedan har jag två möten på eftermiddagen

FREDAG
Om jag har jobbat på så effektivt som jag tror att jag kommer göra denna vecka tänkte jag unna mig halvdag på fredag! Knyta ihop veckan på förmiddagen, yoga på lunchen och sedan förbereda inför helgen på eftermiddagen med lite handling, kanske köpa hem snittblommor och plocka i ordning lite hemma :)

LÖRDAG & SÖNDAG
Ledig helg!


Gillar

Kommentarer

Karin
,

Vill du inte tipsa om några härliga krukväxter att ha hemma? 😊