Vecka 12


Top HERE

Jag är lite småförälskad i den här toppen, och framför allt modellen på den. Jag tror nog att det får klickas hem en likadan i ett annat mönster också, kan inte hålla mig... haha. Hej förresten! Idag har jag suttit på kontoret hela dagen och strukturerat upp veckan, svarat på en massa mail och tagit tag i en massa småsaker som annars är väldigt lätta att skjuta upp. Det börjar verkligen dra ihop sig nu. Jag stylar en stor workshop i slutet av April, har sommarens första bröllop i slutet av Maj och sedan är vi igång! Jag har hunnit börja vänja mig vid kontorsjobbet varenda vecka nu men snart börjar det praktiska och mer kreativa igen. Älskar att jag har ett jobb som är så otroligt varierat! Nu ska jag laga middag medans Andreas gör mitt bokslut för 2017 ;) Såhär ser veckans planer ut:

MÅNDAG
Kontorsdag

TISDAG
Veckans bloggdag. Jag ska hämta ut flera paket och fota lite ditten och datten samt förbereda inlägg för längre fram i veckan. På kvällen ska vi på middag hemma hos Lisa och Rickard.

ONSDAG
Beta av flera stora deadlines och visa Andreas lägenehet för en stylingfirma som ska fixa lite i den nästa vecka. På kvällen ska jag på Bodycombat med Emma! Känner mig lite misshandlad efter det passet men det är även sååå skönt.

TORSDAG + FREDAG
Konferans med Bröllopspodden ute på Vidbynäs, längtar!

LÖRDAG + SÖNDAG
Ledig och ännu oplanerad helg

Gillar

Kommentarer

johannashouse
johannashouse,
Superfin blus! Är så svag för stjärnor! 😊
nouw.com/johannashouse