Vecka 13


Min högsäsong är officiellt igång! Det gick verkligen så fort från att ha ett vanligt arbetstempo i början av förra veckan så trappades det upp och här sitter jag nu med mer jobb är vad jag förmodligen borde klara av och 10 brudpar som "vaknat till" och är redo att lägga i ännu en växel då de känner att sommaren och deras bröllop börjar närma sig. Idag har jag och Anna i alla fall jobbat på som sjutton och har satt ihop ett designkoncept till ett brudpar samt satt alla hörnstenar för workshopen som jag designar i slutet av April.

Jag måste verkligen strukturera upp allt jobb och mina veckor superduperordentligt nu och se till att få saker gjorda hela tiden för jag vill inte hamna där jag hamnade förra våren och sommaren igen (konstant superstressad, sömnproblem och med fruktansvärd magkatarr i flera månader) då det verkligen inte var roligt, och förmodligen inte hälsosamt heller. Jag har försökt att förbereda så mycket som möjligt hela vintern för att undvika galen stress nu under våren men det går inte att undvika att det blir högsäsong och att arbetsbördan helt plötsligt dubblas. Men, i år känner jag mig mycket mer förberedd och redo, och vill i alla fall tro att jag kommer kunna hantera det på ett bättre sätt. Sedan ska jag vara duktigare med att vara helt ledig på helger och kvällar, så att det blir lite "all in or nothing" ;) Så nu kör vi!!

MÅNDAG
Jobba med Anna hela dagen med kreativt arbete inför ett bröllop och workshopen.

TISDAG
Jobba hemifrån hela dagen och knyta ihop allt från måndagen så att det känns färdigt, fixa med veckans blogginlägg, skriva en artikel för Nouw och ta några telefonmöten. På kvällen ska jag och Andreas ha pre-date för vår 1-årsdag (en date kändes inte riktigt tillräckligt, haha)

ONSDAG
Podda med Lisa i studion på morgonen, två avsnitt ska spelas in. På eftermiddagen ska jag beta av mailen och sedan packa och hämta ut paket. På kvällen ska jag och Andreas ut och äta för att fira vår 1-årsdag!

TORSDAG
Flyga till Göteborg vid 08 på morgonen, sedan jobba några timmar när vi kommer fram på förmiddagen innan jag går på påskledigt.

FREDAG, LÖRDAG & SÖNDAG
Påskledigt i Göteborg!

Gillar

Kommentarer

idanyman
idanyman,
Låter som en bra vecka!! 😊 <3
nouw.com/idanyman
moahakansdotter
moahakansdotter,
Spännande med en artikel för Nouw! Den ska bli kul att läsa 😊 trevlig vecka & glad påsk!
nouw.com/moahakansdotter