Vecka 14


Hej fina fina ni! Det blev visst lite påskledigt från bloggen också. Det var inte planerat men när vi väl kom iväg så kände jag hur mycket jag behövde bara vara utan något som måste göras som ligger och gnager. Vanligtvis är det ju alltid något mail som måste besvaras, en inlägg som måste skrivas, en bild som måste tas eller ett telefonsamtal som måste ringas så det var skönt att verkligen släppa allt. Jag tänkte lägga upp lite bilder från helgen imorgon :)

Idag har i alla fall varit den första dagen tillbaka på jobbet och jag började dagen med en designpresentation för ett brudpar som gick jättebra, bara några små ändringar vi ska göra innan vi kan spika det. Sedan gick jag hem och åt lunch och tog sedan tag i alla mail som kommit in under påsken. Nu är det dags att svira om för att gå till gymmet! Såhär ser veckans planer ut:

TISDAG
Designpresentation för ett brudpar på förmiddagen och sedan gå igenom hela mailinkorgen på eftermiddagen. Efter jobbet ska jag på Bodybalance med Emma och sedan mysa hemma med Andreas.

ONSDAG
Gästar Aftonbladet TV (3an) vid 08 för att prata lite bröllop och sedan ska jag ha en bloggjobbsdag. Fota ett samarbete och förbereda veckans inläggsplanering. På kvällen ska jag på Bodycombat.

TORSDAG
Veckans drunkna-i-kontorsjobbs-dag! Jag ska få GALET mycket gjort på torsdag är planen.

FREDAG
Fredagen får en riktig mysstart med frukostdate med Anna på morgonen följt av yoga. Efter yogan ska jag handla hem lite smått och gott för helgen och sedan knyta ihop jobbsäcken för veckan genom att bocka av alla punkter jag inte hunnit med tidigare innan jag går på helg.

LÖRDAG & SÖNDAG
Ledig helg! Jill och Tina har födelsedagsfest och vi har en brunch inbokad, sedan får vi se vad som händer.

Gillar

Kommentarer

JosephineJuninger
JosephineJuninger,
Klart du ska vara ledig😘
nouw.com/josephinejuninger