Vecka 14


GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ INSTAGRAM FÖR FLER UPPDATERINGAR @FANNYSTAAF

Hej APRIL! Nu har vi äntligen klarat av det tråkigaste kvartalet av året och från och med nu tycker jag allt är härligt fram till nyår. Först våren nu, sedan sommaren, mysiga hösten och hela julsäsongen. Så underbart! Idag kör jag kontorsjobb hela dagen för både FSE och bloggen med en paus för att göra naglarna på lunchen och imorgon blir det mötesmarathon innan jag åker till London på onsdag. Jag försöker få in en veckas jobb på två dagar och då underlättar det att köra "temadagar", kontorsjobb idag och alla möten imorgon. Nej, nu ska jag återgå till allt men hoppas ni alla får en fortsatt härlig dag!

Måndag: Kontorsjobb med både FSE och bloggen. Jag ska även fixa naglarna på lunchen så att de är redo för de kommande resorna!

Tisdag: Mötesmarathon på förmiddagen och sedan ska jag iväg på en lokalvisning på eftermiddagen. Sedan ska jag hem och packa packa packa samt hämta ut några paket!

Onsdag - Söndag: London!


Gillar

Kommentarer

kristinajuliette
kristinajuliette,
Åh, dina bilder blir alltid så cleana och fina... avis 😃 <3
nouw.com/kristinajuliette
artibus
artibus,
Håller verkligen med dig, nu har vi bara bra saker kvar att se fram emot! Spännande med London. Hoppas du får en fin vecka! <3
nouw.com/artibus