Vecka 15


NEW SUNNIES HERE

Hej måndag! Både jag och Andreas trodde att det var söndag när vi vaknde imorse, lite deppigt måste jag erkänna. Jag gissar att det är resultatet av en galet fullspäckad helg då allt gick i ett. Men kul hade vi, och roligt på jobbet har det varit idag så det kanske inte var helt fel med måndag ändå! Jag ska fatta mig kort idag då jag har en del jobb kvar att bocka av innan jag kan stänga av datorn för kvällen, men nedan har ni veckans planer så länge:


MÅNDAG
Kontorsdag med min praktikant Anna hela dagen

TISDAG
Veckans bloggdag! Jag ska hämta ut paket, fota ett samarbete, planera lite av veckans bloggning osv. Sedan ska jag träna efter jobbet.

ONSDAG
Podda med Lisa i studion hela förmiddagen och sedan ta ett möte på eftermiddagen. Eventuellt hinner jag med ett träningspass också.

TORSDAG
Kontorsjobb hela dagen! Jag ska bland annat sätta ihop grunden till två designkoncept. Det känns som att det är det enda jag gör på jobbet nu för tiden, haha. 10 stycken ska göras + godkännas inom loppet av 3 månader så det är verkligen majoriteten av jobbet nu på våren, men kul som sjutton är det!

FREDAG
Yoga på morgonen, springa ärenden på förmiddagen och sedan ha en bröllopskonsultation med ett brudpar på eftermiddagen. När jag har en konsultation innebär det att brudparet bara har bokat mig för enstaka möten då jag hjälper dem, och sedan sköter de planeringen och bröllopsdagen själva.

LÖRDAG & SÖNDAG
Ledig helg! Andreas är borta på konferens torsdag - söndag denna vecka (buhuu) så det blir mycket kvalitétstid med vänner och kanske lite ensammys hemma också för att verkligen vila upp mig. Veckorna är ju så mycket mer intensiva på jobbet nu för tiden så det kan behövas!

Gillar

Kommentarer