Vecka 15


Gårdagens mysiga och vackra kaffe/testopp ☕

Hej alla! Nu är jag tillbaka hemma i Stockholm igen efter världens mysigaste Londonresa. Jag ska lägga upp ett inlägg med alla bilder senare i veckan! Vi landade sent igår kväll så jag var galet trött imorse men nu är jag igång och har börjat med denna väldigt intensiva vecka! Varje dag är fullspäckad men på lördag åker vi ju till USA vilket jag längtat efter i snart ett år. Känns overkligt att det snart är dags! Såhär ser veckans planer ut:


Måndag: Kontorsdag! Förmiddagen gick till att besvara alla mail som trillade in under helgen och de dagar jag var borta förra veckan och på eftermiddagen ska jag springa ärenden och planera inför veckan. På kvällen blir det familjemiddag hemma hos Jonatan!

Tisdag: Flytta in på nya kontoret, så taggad! Sedan blir det kontorsjobb hela dagen med designkoncept, budgetpussel och poddmanusskrivande. På kvällen har jag ett avstämningmöte med ett av mina brudpar.

Onsdag: Frisörtid på förmiddagen och på eftermiddagen ska jag jobba med Alicia och ha en riktig brainstormingssession för ett brudpar som har behövt kasta om hela sin planering av olika anledningar, så nu ska vi hitta så smidiga lösningar som möjligt till allt. På kvällen ska vi göra en grundplanering med ett 2020-brudpar.

Torsdag: Ska spendera hela dagen i studion med Lisa och spela in poddavsnitt!

Fredag: Två morgonmöten och på eftermiddagen ska jag knyta ihop säcken med alla brudpar och ge dem lite "bröllopsläxor" att göra när jag är borta, samt packa och förbereda lite blogginlägg för resan.

Lördag: USA!


Gillar

Kommentarer

simoneeriksson
simoneeriksson,
Men så kul att åka till USA! Ha en bra resa nu då!<33
nouw.com/simoneeriksson